Lugejamäng: kirjuta oma esimesest puhkusest kallimaga ja võida öö Hektor Design butiikhostelis

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hektor Design butiikhostel

Jaga meiega, kuidas läks Sinu esimene puhkus või reis uue kallimaga, et võita ööbimine Hektor Design butiikhostelis koos hommikusöögiga. 

Lugejamängus osalemiseks ootame kõige meeleolukamaid, naljakaid ja veidraid puhkusega seotud mälestusi – nii lugusid kui ka pilte. Mida Sa oleksid tahtnud teada enne esimest puhkust koos uue kallimaga? Kas esimene ühine reis näitas, et te kuulute kokku või hoopis tegi selgeks, et teist asja ei saa? Mida jääd puhkusest enim mäletama ja mis Sa sellest õppisid?

Parima loo kirjutajat premeerime toimetuse valiku põhjal ööbimisega Hektor Design butiikhostelis koos hommikusöögiga; kehtivus kuni 31.12.2016; 1 öö.

Kirju ootame aadressile naine@postimees.ee kuni 6. septembrini. Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks. 

Foto: Hektor Design butiikhostel
Foto: Hektor Design butiikhostel
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles