Angelina Jolie teisik: tahan leida oma Brad Pitti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veronika Black.
Veronika Black. Foto: XPOSURE

27-aastane Vancouveris elav Veronika Black näeb välja kui näitlejanna Angelina Jolie noorem õde. Naise sõnul on tal aga keeruline armastust leida. 

Veronika Black saab sageli võõrastelt komplimente oma kaunite mustade kiharate ja täidlaste huulte eest, teda aetakse tihtipeale tänaval segi Angelina Jolie'ga. Kuigi naine näeb väga ilus välja, ei julge mehed talle läheneda, sest neid hirmutab Blacki kurvikas figuur, kirjutab Daily Mail.

Veronika, kel on Instagramis üle 658 000 jälgija, on umbes aasta aega vallaline olnud ja ta sooviks oma ellu uuesti armastust tuua. «Eriti meeldivad mulle vanemad mehed, kel on väike habemetüügas - nagu Brad Pittil,» ütles naine. «Aga kui aus olla, siis ma vist ise ajan mehi endast eemale. Mehi hirmutab see, milline ma välja näen.»

Veronika Blacki sõnul on ta väga sõbralik inimene ja teda ei tasu karta, kuid meestega suheldes on ta sageli täheldanud, et tema lähedus võib mehi lausa värisema panna. 

Angelina Jolie (AFP)
Angelina Jolie (AFP) Foto: LUCY NICHOLSON/AFP

Veronikat hakati võrdlema Angelina Jolie'ga 2011. aastal, kui ta hakkas oma huultesse täiteainet süstima. Alates sellest ajast pole möödunud pea ühtki päeva, mil keegi ei võrdleks teda tuntud Hollywoodi staariga. «See juhtus üle öö. Ma töötasin sel ajal poes müüjana ja olin täiesti tavaline naine, kuid inimesed arvasid, et ma olen Angelina Jolie.» Veronika sõnul oli see alguses veider, aga kuna Angelina Jolie on tema arvates imekaunis naine, polnud tal taolise võrdluse vastu midagi.

Komplimendid mõjusid Veronika enesehinnangule hästi, sest kooli ajal oli naist kiusatud ja teda nimetati sageli inetuks ning talle heideti ette väikest rinnapartiid. «Koolikiusamine sai alguse, kui oli 8-aastane ja lõppes pärast keskkooli lõpetamist. Lisaks väikestele rindadele olid mul ka väga kahused juuksed ja ma olin ülekaaluline. Teismeiga polnud minu jaoks lihtne aeg. Mind ei kutsutud kunagi pidudele ja mulle öeldi pidevalt, et ükski noormees ei tahaks minusugust,» meenutas naine.

Enesekindluse tõstmiseks otsustas Veronika rinnapartiid suurendada. Naine teeb ka regulaarselt trenni, et kehakaal püsiks normis. Naise seksikas välimus on aga paljusid naisi armukadedaks muutnud, kuna kardetakse, et Veronika üritab teiste mehi üle lüüa - täpselt nagu Angelina Jolie tegi 2005. aastal, kui Brad Pitt oli veel suhtes Jennifer Anistoniga. «Mul on vaid paar sõbrannat ja see on väga kurb, sest ma olen tegelikult tore ning häbelik inimene. Ma ei lööks kindlasti kellegi meest üle. Mul on olnud vaid paar suhet ja ma pole kunagi oma kallimat petnud või abielumeestele külge löönud,» sõnas Veronika.

Kuigi tema postitused saavad Instagramis ja Facebookis alati palju tähelepanu, ei tule talle alati kasuks see, et ta sarnaneb kuulsusele. Veronika on nimelt saanud kirju fännidelt, kes tõepoolest usuvad, et tema ongi Angelina Jolie. 

Veronika suurimaks unistuseks on leida Härra Õige. «Mulle meeldib vallaline olla, aga ma tahaksin ühel päeval ka pere luua. Ma tahan leida oma Brad Pitti,» tunnistas naine.

Veronika Black (Xposure)
Veronika Black (Xposure) Foto: XPOSURE
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles