Ilunippe trennitüdrukutele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Trenni tehakse ikka tervise ja hea enesetunde pärast. Jõusaal pole koht, kus meigi pärast muretseda. Mõnikord võib aga ikka tekkida tahtmine oma välimust veidi turgutada, et ka end viimseni proovile pannes ikka hea välja näha.

Parim abiline selleks puhuks on kuivšampoon, mis aitab hädast välja, et ei peaks liiga sagedasti juukseid pesema. Kuivšampoon peidab mõneks ajaks rasu ja teeb juuksed kohevamaks, kiidab Glo.

Trenni ajal võivad juuksesalgud näo ette tulla isegi siis, kui sul on pikad juuksed, mis on kinni pandud. Selle vältimiseks on lihtne nipp: kammi juuksed taha, näost eemale ja kuumuta neid veidi aega fööniga. Minut aega kuumuta, siis vaheta kuumus jaheda õhu vastu, mis juuksesalgud kinnistab. Kõige paremini püsivad juuksed näo eest eemal peapaela abil.

Enne trenni pole mõtet end lõhnastada, sest parfüüm võib teisi häirida. Kui tahad head lõhna, võid juustesse lasta törtsu väga kerge lõhnaga pihustusudu.

Trenniks palju meikida ei ole mõtet, sest jumestuskreem võib laiali valguda ja see on palju inetum kui punetavad laigud näol. Seevastu tasub keskenduda kulmudele, sest kaunid kulmud raamivad näo ja toovad silmad esile. Täida kulmud kulmupliiatsiga ja kammi kulmugeeliga üle. Silmalaud on rasused ja higistades läheb lauvärv eriti kiiresti laiali. Ripsmete värvimiseks kasuta veekindlat ripsmetušši.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles