Kuus müüti meeste kohta, mida naised ikka veel usuvad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meeste mõttemaailm on kahtlemata veidi teistsugune kui naise oma. Ometigi ringleb erinevaid linnalegende ja väärarusaamu meeste olemusest, justkui saaks neid kõiki ühte patta panna.

Christopher Brya ja Miguel Almaraz otsustasid, et selline üldistamine peab lõppema, kirjutab Huff Post. Seega võtsid nad kätte ja tegid suure küsitluse, uurides 250 000 mehe käest, mida nad arvavad suhtlemisest, seksist, kohtingutel käimisest, romantikast ja abielust.

1. Ta ei kuula

Kui sageli oled sa pidanud oma mehele üht ja sama asja mitu korda rääkima? Sulle võib tunduda, et ta ei kuula sind kunagi, kuid meeste küsitlus väidab midagi muud. 90 protsenti meestest väitis, et nad tõesti pingutavad, et naise juttu kuulata ja tähele panna. Miks siis jutt mõnikord otse teisest kõrvast välja läheb? Probleem tuleb sellest, kui sa hakkad rääkima aiast, mitte aiaaugust. Nimelt on meeste sõnul neil raske sõnumile pihta saada, kui naine palju keerutab ja ei lähe kohe asja kallale, sest tähelepanu kipub viimaks hajuma.

2. Ta tahab kontrolli

Kui sa ikka veel pelgad suhtes algatusvõimeline olemast, siis on aeg tõele näkku vaadata: meestele meeldib see, kui naine juhib. 82 protsenti meestest vastas, et neile meeldib, kui naine kutsub neid kohtama ja 60 protsenti tunnistas, et neile meeldiks, kui naine oleks armatsedes olukorra peremees. Kas nad on laisad? Võib-olla.

3. Ta tahab alati seksi

Kõik on kuulnud udujuttu, et mees mõtleb seksile iga seitsme sekundi järel. See on ebaõiglane – ka meestel tuleb ette olukordi, kui neil tõesti pole seksiks tuju. Ligi 40 protsenti meestest ütles, et kui neil on tööl kiire või kui nad on pereprobleemide tõttu stressis, siis neil lihtsalt pole tahtmist seksida.

4. Mehed ei ole monogaamsed

Idee truudusetust naisest on haruldane, võrreldes üldise suhtumisega, justkui kõik abielumehed petaksid. Seda peetakse nii mõnigi kord täiesti tavaliseks faktiks. Kas mehed suudavad endale kindlaks jääda ja monogaamseks jääda? Tuleb välja, et suudavad küll. 81 protsenti meestest vastas, et ei petaks mitte kunagi oma kaaslast, isegi siis, kui see ei tuleks kunagi välja.

5. Neile ei meeldi eelmäng

Kas sulle tundub, et mees võiks alati eelmängu vabalt vahele jätta ja kohe asja kallale asuda? See ei pruugi nii olla. 84 protsenti küsitlusele vastanud meestest vastas, et eelmäng on sama oluline kui seksuaalvahekord. Paljud vastasid, et eelmäng teeb seksi nauditavamaks ja intensiivsemaks. Lisaks tunnistas 90 protsenti, et tahab pärast kallimaga niisama kaisutada.

6. Ta peab olema peamine leivateenija

Inimesed on nüüdseks enamasti mõistnud, et naine ei pea olema vagur koduperenaine ning ka targad naised on seksikad. Raha põhjustab aga siiani palju arusaamatusi. Näiteks räägitakse tihti, et mees peab naisest rohkem teenima, muidu ei tunne ta end piisavalt mehelikuna. 88 protsenti meestest, kes sellele küsitlusele vastasid, ei leidnud aga midagi halba olukorras, kus naine teenib mehest rohkem palka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles