Näitlejanna Sofia Vergara on uhke oma seksikuse üle

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Vergara
Sofia Vergara Foto: AFP / Scanpix

Sofia Vergara on uhke selle üle, et teda seksikaks naiseks peetakse ning ütleb, et talle meeldib oma keha eksponeerida.

Seriaali «Moodne perekond» näitlejanna, kes mõni aeg tagasi hääletati maailma kõige seksikamate naiste nimekirjas kolmandale kohale, on rahul oma välimusega ning enda sõnul teab, et ta ei näe igavesti nii hea välja, kirjutab femalefirst.co.uk.

«Ma olen 40-aastane ja tegutsenud meelelahutusmaailmas 23 aastat. Ma tean, et alati leidub keegi noorem ja ilusam, seega on hea, kui on mingi trump tagataskust võtta,» rääkis naine.

«Ma ei pea vajalikuks vabandust paluda oma välimuse eest – ma olen alati oma välimust ära kasutanud ja mul on hea meel, et see on mulle nii palju uksi avanud. Ma pole kunagi pidanud tõestama oma intelligentsust või seda, kui palju ma ärilisele küljele mõtlen,» sõnas Vergara.

Naise sõnul on tema välimusest saanud miski, mille üle ta pojale meeldib nalja visata siis, kui näitlejanna ei pruugi oma parima välimuse juures olla.

«Pool aastat tagasi valiti mind maailmas kolmandaks kõige ilusamaks naiseks, mind edestasid Mila Kunis ja keegi, kes oli minust 20 aastat noorem. Järgmine päev ma olin just üles tõusnud ning ilmselgelt ei näinud kõige ilusam välja, sest olin eelmisel õhtul mõned joogid võtnud. Mu poeg ütles selle peale mu poiss-sõbrale: tule vaata maailma kolmandat kõige ilusamat naist,» jutustas Vergara Glamour ajakirjale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles