Kui kallis oli hertsoginna Catherine’i Kagu-Aasia külastuse garderoob?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hertsoginna Prabal Gurungi disainitud kleidis.
Hertsoginna Prabal Gurungi disainitud kleidis. Foto: AFP / Scanpix

Moeikoon Kate Middleton kandis kuninganna teemantjuubeli raames toimunud üheksa päeva kestnud Kagu-Aasia külastuse jooksul 18 erinevat riietust.

Nüüd on selgunud, et tema kuningliku garderoobi maksumus oli vähemalt 13 000 naelsterlingut ehk üle 16 000 euro. Kusjuures, sellest summast on välja jäetud eritellimusel valmistatud disainerkleidid, kirjutab The Sun.

Näiteks maksis Singapuri disaineri Prabal Gurungi valmistatud lilla kaunistusega kleit 370 naela. Ja Briti disaineri Jenny Packhami loodud helesinine kleit 1500 naela. Tumesinise Mulberry kleidi eest tuli välja käia 595 naela.

Ilmselt kõige kallimaks riietuseks Aasia külastuse ajal oli Alexander McQueeni tehtud valge ja kuldsega pidulik kleit, mida Kate kandis Malaisia valitsejatega kohtumisel. Tellimustööna valmistatud kleidi hinnaks oli 2000 naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles