Taavi Tõnisson: armumine on üks kõige ilusamaid asju maailmas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Tõnisson
Taavi Tõnisson Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Näitleja Taavi Tõnisson rääkis ajakirjale Kroonika sellest, kuidas ta oma naist Katit kohtas ning kuidas nende abielu alguse sai. Esialgu võtsid nad mehe sõnul rahulikult ning abiellusid aasta pärast kooli lõppu, sest selleks ajaks olid kõik tõenäosusproovid läbitud ning kindel, et nad koos vastu peavad.

«Inimesed armuvad ikka. Armumine on üks kõige ilusamaid asju maailmas,» ütles Taavi. «Aga mitte igast armumisest ei saa armastust. Ja igast armumisest ei saa perekonda. Me Katiga oleme hästi truud inimesed. Me ei taha teha mingeid asju uisapäisa,» selgitas ta.

Oma naist hoiab ja armastab Taavi väga, kuigi ta tunnistas, et on liiga laisk ja vähe romantiline. «Tõeliselt vähe romantiline,» rõhutas ta. «Aga üritan teda ikka kallistada. Ja hommikuti ma ei lähe kunagi kodust niimoodi ära, et ma ei ütle talle, et lähen nüüd ära,» selgitas ta ja lisas, et naine väärib siiski palju rohkem tähelepanu.

Loe lähemalt kaanelugu Taavi Tõnissonist värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles