Nädala naine: Lana Del Rey

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lana Del Rey
Lana Del Rey Foto: AP / Scanpix

Kes on see seksika häälega lauljanna, kelle uuemad hitid «National Anthem» ja «Summertime Sadness» on ka Eesti raadiojaamades küsitud lood?

26-aastane lauljanna on tuntud tegelikult päris mitme nimega: lisaks Lana Del Rey esinejanimele kuuluvad temale ka nimed Lizzy Grant, Lana Rey Del Mar, May Jailer ja Sparkle Jump Rope Queen. Kuid naise pärisnimi on klassikaliselt elegantne: Elizabeth Woolridge Grant.

Erinevalt paljudest teistest lauljatest pole Del Rey terve oma elu laulmisega tegelenud: 20-aastaselt hakkas ta hoopis ühiskondlikku tööd tegema. Ta rääkis 2012. aastal ajakirjale Vogue antud intervjuus, et viimased viis aastat olid tema elu tavapärased osad kodututega tegelemine ning narkomaanide ja alkohoolikute rehabilitatsioon.

Del Rey lauljakarjäär sai suuresti alguse tänu YouTube’ile, kuhu ta paar oma videot üles laadis ning need avastas plaadifirma Strange Records. Tema esimeseks suureks singliks sai «Video Games». Selle nädala keskel avaldas naine oma uue singli nimega «Ride».

Iluasjatundjad on kiitnud Del Rey lainelisi lokke, öeldes, et selline soeng ei lähe kunagi moest. Meesteajakiri GQ valis lauljanna 2012. aasta Aasta Naiseks.

Sel nädalal esitles Lana Del Rey Pariisi motoshow’l Jaguari uut F-Type mudelit ning ta on ka poeketi H&M uueks reklaamnäoks.

Kuula Lana Del Rey uut singlit «Ride» SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles