Britid fännavad internetis kõige rohkem Kristen Stewarti stiili

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart
Kristen Stewart Foto: AP / Scanpix

Näitlejanna Kristen Stewart võib eraelus ju läbi elada raskeid aegu, kuid tundub, et murtud süda ei mõjuta ta stiiliotsuseid.

Stewart on Suurbritannias kõige otsitum staar internetis, kui tahetakse kuulsuste moodi riietuda. Eelmisel aastal oli kõige stiilsem internetist otsitav naine hertsoginna Catherine’i õde Pippa Middleton, kirjutab Daily Mail.

Kristen Stewart oli eelnevalt tuntud teksade ja tenniste kandajana, kuid viimase aasta jooksul on 22-aastane näitlejanna omaks võtnud pilkupüüdvama stiili, teda on kiidetud moemaailmas ning ta valiti prantsuse firmamärgi Balenciaga parfüümi reklaamnäoks.

Kuigi Pippa Middleton oli eelmisel aastal esikoha omanik, on selle aastaste andmete järgi tema stiil langenud lausa 11. kohale.

Stiiliotsijate eelistusi uurinud veebilehe esindaja ütles, et sel aastal lisandus top kümnesse palju uusi nimesid, mis muutsid esikümne väga mitmekülgseks. Veebilehe esindaja sõnul hoiavad nad otsitavate kuulsuste populaarsusel silma peal, et oma lugejatele alati kõige kuumemate kuulsuste stiiliuudiseid tuua.

Briti 2012. aasta top 10 stiilset naist internetis on:

1. Kristen Stewart

2. Tulisa Contostavlos

3. Zooey Deschanel

4. Emma Watson

5. Miranda Kerr

6. Fearne Cotton

7. Kim Sears

8. Kate Middleton

9. Sam Faiers

10. Cheryl Cole

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles