Meestele: kolm nippi, kuidas suurendada naise orgasmi saamise võimalust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naine kumerdab oma selga, oigab ja ohib. Tunned end hästi ja oled rahul sellega, mis parasjagu toimub, kuid sind närib ikkagi kahtlus: mis siis, kui ma järgmisel korral ei suuda tal orgasmi tekitada? Äkki sel korral läks lihtsalt õnneks?

Paljuski ei sõltu see meestest, sest mõned naised võivad öelda, et orgasmi ei saa juhul, kui naine pole selles tujus. Kui ta on mõtetesse vajunud, mures või tunneb ebamugavust, võid sina olla maailma parim armsam, kuid siiski ei suuda sa teda rahuldada, kirjutab AskMen.com.

Kõige esimene asi, mida teha saad, on maha rahuneda ja mõista, et see ei sõltu ainult sinust.

Lase peale muskuse lõhna

Kui tegemist on seksuaalsusega, on lõhnataju viiest meelest kõige tugevam kahel põhjusel: esiteks imiteerib muskuse lõhn testosterooni ning paneb naise libiido kiiretel tuuridel tööle. Teiseks asetsevad lõhna-, seksi- ja mälukeskused ajus lähestikku ning erutuse lõhn jätab kõige pikema mulje. Kohe, kui naine tunneb mehe muskuslõhna, läheb ta tagasi eelmisesse hetke, mil ta seda sinul tundis.

Soojenda tema jalgu

Iga mees teab, et kui naine voodisse tuleb, tahab ta oma külmad jalad mehe jalgade vahele pista, et sooja saada. Kuid ilmselt paljud mehed ei tea seda, et soojad jalad on olulised ka selleks, et naine orgasmi saaks. Hollandi teadlased tegid kindlaks, et naise orgasmi saamise võimalus suureneb 30 protsenti, kui ta jalad on soojad. Millegi seksika katsetamiseks võib naisele teha jalamassaaži.

Suudle tema selgroo parempoolset osa

Naise selgroo parema poole puudutamine paneb naise kiiremini sulama, kui vasaku poole puudutamine. Põhjuseks võib ehk olla see, et aju vasakpool kontrollib keha paremat poolt ning see on ka loogiline pool, mis naise iga asjaga nõusse saab. Kas suudled, puudutad või õrnalt silitad ta selga, veendu, et teeksid seda ringjate liigutustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles