Lokkidega naistele: viis soengustiili, mis teevad nooremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hea esmamulje kujundamisel on soengul oluline osa. Kasuta seda enda heaks ära. Vale soeng jätab halva mulje ja sa võid välja vanamoodne isegi siis, kui su meik ja rõivad on viimase peal.

Tänu lokkidele on sul juba edumaa, sest lokid teevad enamasti naised nooremaks, kirjutab naturallycurly.com. Sellised juuksed tunduvad ka kohevamad ning juuste hõrenemine ei hakka nii kergesti silma.

Kas otsid sügiseks uut ja värskemat soengustiili? Enne kui kihutad juuksuri juurde, loe järgnevaid nõuandeid. Lisaks ära unusta, et enne suuri muutusi tasub need oma juuksuriga põhjalikult läbi arutada.

  1. Jäta nurgelineja asümmeetriline bob Rihannale. Seda on esiteks raske saavutada ning teiseks - äärmuslikud nurgad vaid rõhutavad kortse. Kui tahad lühikesi juukseid, mis tooksid su kauni näokuju esile, siis vali kihiline soeng, mil on pehmemad servad.
  2. Väldi järsku tukka. Tukk näeb sageli välja liiga karm. Pehmem mulje jääb, kui tukk on viltune või kui selle asemel on kerged salgud, mis langevad otsmikule.
  3. Jäta juuksed lahti. Viimistletud ja tihked krunnid või patsid jätavad jäiga mulje ning teevad üldiselt kandja vanemaks. Baleriini-krunni asemel vali madal šinjoon, tupeerides enne juukseid ning jäta mõned salgud lahtiselt näo ümber. Soeng võiks olla strateegiliselt sassis.
  4. Proovi heledaid triipe. Kui oled monotoonsest värvist tüdinenud, siis lisa juustesse sügavust heledate triipudega näo ümber. Nõnda jääb mulje, nagu oleksid aastaringselt päevitunud ja nooruslik.
  5. Tee juuste lahknevus teise kohta kui tavaliselt. Mõnikord ongi vastus nii lihtne.

Kui oled rutiinis kinni, siis astu oma mugavusstoonist välja ja proovi uut välimust. Vali endale stiil, mis sobib sinu elustiili ja vanusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles