Moegalerii: pilk Ivo Nikkolo kevadkollektsioonile

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Disainerbränd Ivo Nikkolo kevad/suvi 2013 kollektsioon on inspireeritud imedemaast, mis toob kollektsiooni justkui keemiliste vedelike värvid ja kosmiliselt põnevad detailid. Kuigi enamjaolt on värvid erksad ja säravad, ei domineeri need naturaalse ilu üle. Mustrid on inspireeritud elusloodusest – lindudest ja lilledest.

Veidi sportlikku hingust täiendavad futuristlikud ja 3D detailid seelikutel ja kleitidel. Casual stiilis jakid köidavad tähelepanu oma kitsa joone ja jõuliste värvidega, mida rõhutab veelgi julgete värvikombinatsioonide sümmeetria. Kevade moodsaimad seelikud on kellukese kujulised ning põlvini pikkuses.

Klassikalist musta austavad daamid võiksid kevad/suvel 2013 kindlasti kanda mõnda hoolikalt valitud erksavärvilist aksessuaari – Ivo Nikkolo soovitab näiteks roosat käekotti, mariinsinist mütsi või kollaseid kingi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles