Seitse erinevat seksi, mida tuleks iga hinna eest vältida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seks on niivõrd lihtne ja loomalik instinkt. Seksi juures on palju imelist, midagi partneriga koos nautida, kuid samas pole iga vahekord loodud võrdsetel tingimustel.

Millist seksi tasuks vältida? TheStir nimetab seitse vahekorda, millesse ei tohiks astuda.

Sunniviisiline seks. Üks hullemaid vahekordi on see, millesse keegi on sind sundinud. Suhtes teed seda selleks, et partner jätab su siis rahule ja laseb magama jääda. Kuigi esmapilgul võib tunduda, et see on väiksema vastupanu tee, tekitab see sinus hiljem vaid halba enesetunnet ja see pole seda väärt.

Kohustuslik seks. Kuigi see seks on peaaegu sama, mis sunniviisiline seks, on neil kahel siiski erinevusi. Sellisesse vahekorda astud siis, kui tunned, et oled selleks kohustatud, sest pead seda enda kui abikaasa või tüdruksõbra kohustuseks. Mitte eriti lõbus või romantiline.

Lohutusseks. Kuigi enamik on seda kogenud pärast lahkuminekut, ei ole see selline seks, mis hea enesetunde tekitaks. Tihti muudab see olemise veelgi hullemaks, sest oleme just endast ära andnud väga intiimse osa ja mille nimel? See, kes su südame murdis, ei hooli sellest.

Seks depresiooni ajal. Keegi pole erutunud, kui enesetunne on halb. Kuigi seks vallandab endorfiine (ajukemikaale, mis tekitavad hea tuju), tuleb olla siiski vastavas tujus, et seksida.

«Kui ma seksin temaga, siis ta armastab mind» seks. Seda juhtub – sulle väga meeldib üks mees ja tundub, et kui temaga seksid, siis armastab ta sind rohkem. Tegelikult see pole nii ja ükski kondoom ei kaitse sind südamevalu eest.

Raisatud seks. Võib tunduda hea mõte minna kutiga baarist koju ja üheöösuhet kogeda. Kuid purjus peaga vahekorda astudes seisad silmitsi mitme riskiga ning paned end ohtlikku olukorda.

Ohtlik seks. Mees ütleb, et ta on viljatu. Või et tal pole ühtki suguhaigust. Aga kuidas sa tead, et see tõele vastab? Paned enda heaolu kaalule, kui otsustad kaitseta vahekorda astuda. Ja see pole hea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles