Nädala naine: Kate Middleton

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Catherine Aasia riikide külastuse ajal.
Printsess Catherine Aasia riikide külastuse ajal. Foto: AFP / Scanpix

Tema Kuninglik Kõrgeausus, Cambridge’i hertsoginna, Strathearni krahvinna, Carrickfergusi paruness, tavainimesele lihtsalt Kate Middleton. Sel korral on nädala naiseks võib-olla mitte eriti üllatuslikult printsess Catherine.

Meedias on naine viimasel ajal palju kõmu tekitanud avalikkuse ette ilmunud alastifotodega ja pisut varju on jäänud tema ning prints Williami üheksa päeva kestnud Aasia riikide külastus.

Kate’i alastifotod jõudsid meediasse tänu Prantsuse ajakirjale Closer, mis need eelmisel nädalal avaldas. Fotod olid tehtud siis, kui Will ja Kate puhkasid Prantsusmaal. Nende käsutuses oli umbes 100 hektari suurune maa-ala, kuid siiski suutsid kõmupiltnikud Kate’i paljaste rindadega pildile püüda.

Paljud kriitikud on asja kommenteerinud, öeldes, et Kate peaks sellisel positsioonil olles meeles pidama, et tal puudub privaatsus. Kuninglik perekond on otsustanud ajakirja fotode avaldamise eest kohtusse kaevata.

Kate’i topless-skandaalist ajendatult viis üks veebileht Briti naiste seas läbi küsitluse, et välja selgitada, kui paljud inglannad pooldavad ilma rinnahoidjata päevitamist. Kõigest 6 protsenti vastas, et julgeksid seda teha oma koduriigis, kuid välisriikides ollakse juba julgemad – seal julgeks 14 protsenti naistest bikiinide ülemise osa päevitamiseks ära võtta.

Lisaks alastifotodele on viimasel ajal meediasse jõudnud ka positiivseid uudiseid seoses hertsoginnaga. Näiteks on ajakiri Vanity Fair Kate'i nimetanud selle aasta üheks kõige stiilsemaks kuulsuseks. Justkui selle tõestuseks on Kate üllatanud oma stiilse garderoobiga Aasia külastuse jooksul. Samuti on ühe küsitluse kohaselt kuulsatest naistest just Kate’il kõige ilusamad juuksed.

Kate'i ilust saavad osa ka teised. Paar päeva tagasi avaldas üks Ameerika portaal uudise sellest, kuidas endine Briti baaridaam teenib raha printsess Kate’i teisikuna. Väidetavalt teenib naine ühe üleastumise eest üle tuhande dollari.

Vaata ka pilte printsessi garderoobist Aasia reisil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles