Lojaalne klient sõidab aastas kuus korda üle 900 kilomeetri juuksuri juurde

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised teavad, et head juuksurit on raske leida. Aga üks naine on oma juuksule niivõrd truuks jäänud, et pärast viimase kolimist sõidab naine vähemalt kuus korda aastas üle 900 kilomeetri, et lasta oma juukseid lõigata.

Briti naine Susan Parker-Jones on sama juuksuri juures käinud juba 37 aastat. Parker-Jones hakkas Jo Sparksi juures juuksuris käima 1975. aastal, kirjutab Daily Mail.

Viimase kahekümne aasta jooksul on naine pidanud ette võtma pika teekonna, sest tema juuksur otsustas kolida. Parker-Jones on kulutanud tuhandeid naelu ainuüksi sõidu peale ja iga kord maksab ta juuksurile 12.99 naela (umbes 16 eurot) lõikuse ja föönisoengu eest. Parker-Jones kinnitas, et reis ja raha on seda väärt, sest iga kord annab juuksur endast 150 protsenti, et soeng õnnestuks.

Parker-Jones meenutab, et Sparks on tema juustega selle aja jooksul üle 200 soengu teinud, alates kaheksakümnendate keemilistest lokkidest kuni üheksakümnendate printsess Dianast inspireeritud lõikuseni.

«Ma tahtsin kedagi, kes mõistaks, kuidas ma tahan, et mu juuksed oleks,» ütles Parker-Jones. «Kui Jo esimest korda mu juukseid lõikas, mõistsin, et ta teab, mida teeb.»

58-aastase juuksuri sõnul on nad Parker-Jonesiga saanud selle aja jooksul headeks sõpradeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles