Uuring: kolmandik naistest vihkab poodlemist

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt oled kuulnud, et poodlemist nimetatakse teraapiaks. Kuid hiljuti avaldatud uuring näitas, et üks kolmest naisest nii ei arva.

Uuringu järgi vihkab üks kolmandik naistest poodlemist, sest klienditeenindajad on ebaviisakad ja naistel on raskusi endale õiges suuruses riiete leidmisega, kirjutab Daily Mail.

Naistele ei meeldi ka riietusruumide pikad järjekorrad ja valutavad jalad pärast pikka poodlemist.

Umbes pooled küsitletud 2000 naisest ütlesid, et nad kardavad klienditeenindajaid, sest nende arvates on nad nipsakad.

44 protsenti naistest tunnistas, et neid on halvustavalt vaadatud luksuskaupade poodides ja 38 protsenti naistest ütles, et neid ehmatas see, et miski ei näe nende seljas hea välja.

Üks kümnest naisest sõnas, et neil on häbi oma numbrit müüjalt küsida ja 37 protsenti naistest tunneb ebamugavust, kui peab end riietusruumis paljaks võtma.

42 protsenti naistest arvas, et poodlemine oleks tunduvalt lihtsam, kui nad näeksid teistsugused välja.

Uuringut läbi viinud veebilehe esindaja selgitas, et kui naise mõõdud ei lähe standardmõõtude alla, siis pole riiete ostmine alati lihtne. «Isegi ideaalse figuuriga naised on olnud olukorras, kus selga proovitavad riided näevad kohutavad välja ja naasevad koju tühjade kätega hoolimata sellest, et nad on tunde veetnud õigete riiete otsimise peale,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles