Kuulsad naisnohikud, keda võiksid teada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui juttu on nohikutest, mõtleb enamik inimesi paksude prilliklaasidega meeste peale või meenuvad nohikutest äriinimesed, nagu näiteks kõige ehedam nohik Bill Gates.

Kuid harva tekib silme ette kujutluspilt naisnohikust, kes armastaks arvuteid ja oleks oma töös edukas. Toome teieni mõned võimsad ja andekad naisnohikud, vahendab GalTime.

eBay ekspert Marsha Collier: tuntud selle poolest, et lõi oma karjääri veebilehe abil. eBay algusaastatel oli Collier veebilehe üks tuntumaid müüjaid. Collier on kirjutanud mitmeid raamatuid oma eduloost ja sellest, kuidas saavutada sama, mida tema. Collieri nimi ilutseb Forbesi hiljutises sotsiaalmeediat mõjutavate inimeste top 50 ja tema Twitteri kontot on mainitud top 12 konto hulgas, mida sel aastal jälgida tasuks. Ühtlasi on Collier nimetatud üheks sajast kõige mõjuvõimsamaks naiseks Twitteris.

Päeval näitlejanna, öösel blogija Felicia Day: ta on kasutanud oma kuulsust, et õhutada armastust arvutite vastu. Day alustas näitlejana, nüüd on tal edukas blogi ja Twitteri konto ning ta toetab naiste aktsepteerimist interneti ja tehnoloogia maailmas, mis on traditsioonilist mehi täis.

Reporter ja tehnoloogiaekspert Maegan Carberry: sai esialgu tuntuks ajalehe Chicago Tribune reporteri ja kolumnistina, seejärel sai temast Huffington Posti personalijuht. Ta tegeleb noorte seas sotsiaalse aktiivsuse õhutamisega ning tal on Twitteris tohutult jälgijaid. Ka Carberry kass kasutab Twitterit.

Ettevõtja Shelly Kramer: teda on sageli nimetatud üheks kõige mõjukamaks ettevõtjaks sotsiaalmeedia vallas. Teda on mainitud Forbesis ja teistes tuntud väljaannetes. Ta on marketingi alal tegutsenud üle kahekümne aasta ja on firmade V3 Integrated Marketing ja Kramer & Co asutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles