«Unelmate pulma» võitjapaar: «Jah, oleme lahutatud!»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unelmate pulm Vihterpalu mõisas 10.05.2008
Fotograaf: Rene Pringi
Unelmate pulm Vihterpalu mõisas 10.05.2008 Fotograaf: Rene Pringi Foto: AFP / Scanpix

Kuigi saatevõidust ja pulmadest on möödunud veidi üle nelja aasta, siis nüüdseks on telekaamerate ees sõlmitud abielu Dmitri ja Liisa Langi vahel kahjuks läbi.

«Jah, oleme lahutatud,» tunnistas Dima telefonis Õhtulehele. 10. mail Vihterpalu mõisas maha peetud pulmapidu juhtis pulmaisana Madis Milling. Dima ja Liisa ütlesid jah-sõna ning laususid teineteisele tõotuse: «Võtan sinu, luban, et hoian ja armastan sind õnnes ja õnnetuses, rikkuses ja vaesuses, tervena ja haigena – kuni oma elupäevade lõpuni.» Lahutuse tagamaid Dima ja Liisa kommenteerida ei soovinud.

Saates teiseks jäänud ning 2008. aastal abiellunud Kairi ja Ardo Kaljuvee, kes olid justkui ideaalpaar, on nüüdseks samuti lahutatud. «See lihtsalt läks kuidagi nii. Ju meil siis pididki olema eraldi elud,» rääkis Ardo Õhtulehele eelmise aasta novembris. «Iseenesest oli lahutus väga lihtne – kuna suhtleme Kairiga sõbralikult ja tihedasti, siis leppisime lihtsalt aja kokku ning läksime kirjutasime alla,» rääkis ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles