«Saladused»: milliseid ohte peidab moodne kärgpere?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused, 17.09.2012
Saladused, 17.09.2012 Foto: Kanal 2

Seekordne «Saladused» rääkis kaks lugu armastusest.

Esimeses loos saime tuttavaks eestivenelase Ksenjaga, kelle ellu tuli väga suur, aga väga lubamatu armastus.

17-aastane neiu armus oma sõbranna onusse, kes vanust arvesse võttes võinuks talle isaks olla. Sõprusest sai lubamatu armusuhe. Kuna Ksenja jaoks oli väga oluline, mida teised temast arvavad, hirmutas teda väga mõte sellest, et keegi nende suhtest teada võiks saada.

Samuti pidi keskealine Toomas mõtlema sellele, et Ksenja oli alaealine. Suhet püüti teiste kõrvaliste pilkude eest varjata, kuid nagu öeldakse... kus tegijaid seal nägijaid!

Ksenija võttis vastu raske otsuse ja jättis mehe maha. Toomas aga vandus talle armastust, tegi abieluettepaneku ja kutsus ära välismaale.

Seda, mis Ksenjast sai, pole veel teada - lugu on alles nii värske, et tüdruk ei ole veel päriselt suutnud otsusele jõuda.

Järgmises loos pidid otsusele jõudma kaks teist armunut, kelle suhe oli samuti väga ebavõrdne. Nad olid küll vanuseliselt sobivas suhtes, ent ometi pärineseid nad kui teine teisest maailmast.

Agnes ja Gustav olid äsja kihlunud ja plaanisid ühist tulevikku. Ent oma vanemate ainsa lapsena ei suutnud Gustav ära imestada, et Agnesel on papa, issi ja pärisisa. Tüdruku õed-vennad, poolõed ja poolvennad ning kogu see lärmakas pere pani poisi pea huugama ja ta ei suutnud enam ammu järge pidada. Nüüd plaaniti pulmi, ent ees ootas vältimatu krahh.

Gustavile meeldis, kui inimesed oskavad ja suudavad pikka aega teineteisega koos olla. Ta hakkas kahtlema, kas Agnes selleks võimeline on. Gustav teatas, et tahab pulmad edasi lükata, ning hakkas Agnest üldse vältima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles