Viis märki, et peaksid pulmad ära jätma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nii mõnigi naine teab juba kaunis kleidis altarile lähenedes, et ta astub tegelikult vale sammu ja ei peaks selle mehega abielluma.

Siin on viis ohumärki, mis viitavad sellele, et peaksid pulmad ära jätma, kirjutab Huff Post.

  1. Sa ei saa mehe perega läbi. Paljud noored, kes on väga armunud, arvavad, et probleemid partneri pereliikmetega aja jooksul vaibuvad. Tegelikult juhtub nõnda harva. Enamasti lähevad konfliktid sootuks teravamaks, eriti kui tulevad lapsed. Kui mehe sugulased sekkuvad teie suhtesse, siis katsu need probleemid lahendada enne abielu.
  2. Te olete koos olnud alla aasta. Esimesel kooselu aastal käituvad inimesed enamasti nii hästi kui oskavad. Hiljem tuntakse end juba vabamalt ja esile võivad tulla iseloomuomadused, mida sa varem ei märganudki. Millega sa ei pruugigi harjuda. Abielu peaks aga kestma elu lõpuni, mistõttu peaksid enne tähtsa otsuse langetamist teda põhjalikult tundma õppima.
  3. Te ei ole jõudnud kokkuleppele laste, töö või teiste fundamentaalsete põhimõtete osas. Liiga paljud noored teevad pulmaplaane, kui ei ole veel läbi arutanudki kõige olulisemaid asju elus, mis on teise inimesega elu jagades hädavajalik. Kas te soovite lapsi? Kui palju? Kas te olete usklikud ja millises vaimus kavatsete te oma lapsi kasvatada? Kus te elama hakkate? Kumb teist jääb koduseks vanemaks? Kuidas te puhkate? Kuidas jaotate kodutööd?
  4. Te ei oska tülisid lahendada. Pikaajalised suhted eeldavad, et partnerid oskavad omavahel suhelda ja kompromissile jõuda. Kui te tülitsete pisiasjade pärast ja ei suuda leida üksmeelt, ei ole te veel abieluks valmis. Seda on võimalik õppida, kuid mõlemad partnerid peavad selleks ka valmis olema.
  5. Su «kõhutunne» ütleb, et ta pole sulle õige. Pane tähele, mis su sisetunne sulle ütleb. Intuitsioon aitab meil nii mõndagi ära hoida, kui me vaid oleksime piisavalt tahelepanelikud. Kui sa ei taha pulmi ära jätta, siis lükka neid vähemasti edasi, kuni oled endas päris kindel. Kui te olete teineteisele mõeldud, siis ei tohiks enam kahtlust olla.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles