Viis märki, et su mees võib olla gei

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kunagi võis sind hetkeks närida selline kahtlus, seoses sellega, kuidas su mees käitus, riietus või mis telesaateid talle vaadata meeldis. Pisidetailid võivad midagi tähendada, aga samas võivad ka tähtsusetud olla. Kuidas teha kindlaks, kas su mees võib olla gei?

Elutreener Rick Clemons tõi välja mõned asjad, mis võivad viidata sellele, et su meest võivad huvitada teised mehed, kirjutab GalTime.

1. Kas su mees tundub olevat homofoob?

«Meedia on meile korduvalt näidanud, et suurimad homofoobid võivad tegelikult olla geid. Kuigi see ei pruugi 100 protsenti viidata sellele, et ta seda ka on, paneb see sind mõtisklema: kas ta on tõesti nii ebakindel või on see vaid teesklus?»

2. Liialt puiklev või saladuslik?

«Olgu tegemist e-mailide või sõnumite varjamisega või annab ta alati puiklevaid vastuseid sellele, kus ta on olnud – kui mees on neil teemadel ülitundlik, siis võid kindel olla, et teoksil on üks kahest: 1) tal on suhe; 2) ta on gei ja varjab seda. Pole tähtis, mis see põhjus on, tähtis on tunnistada, et midagi toimub ja see häirib teie suhet, seega on aeg asja tuumani jõuda.»

3. Vaatamine ja unistamine

«See on üpris ilmne – mees jääb sulle vahele teise mehe vaatamisega. Pole tähtis, kas see leiab aset avalikkuses või vaatab ta teise mehe pilti või isegi telerist. Kui tema silmad jäävad pidama teisel mehel on midagi lahti. Muidugi võib tegemist olla ka tavalise meestevahelise imetlusega.»

4. Erektiilne väärtalitlus

«Erektiilne väärtalitlus on kas enda põhjustatud või päris probleem. Kui mees võitleb oma seksuaalsusega, siis võib tihti juhtuda, et tema naine ning naise seksuaalfantaasiad peavad ootama. Isegi tähtpäevadel aset leidev seks – sünni- või aastapäevaseks – varjuvad ettekäände «mitte praegu, ma olen väga väsinud!» taha.»

5. Totaalne muutumine

«Tihtipeale võib mehe väike muutus rõivastumises ja jõusaalis veedetav aeg olla sissejuhatuseks mõnele suuremale muutusele. Kui su mees näeb parem välja kui kunagi varem, anna talle aega enese parandamiseks, kuid ära ole nii naiivne uskumaks, et ta teeb seda vaid enese nimel. Ta võib end üles lüüa mõne teise mehe jaoks oma elus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles