Kate Middletonil on kuulsatest naistest ilusaimad juuksed

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pippa ja Kate Middleton
Pippa ja Kate Middleton Foto: AP / Scanpix

Salongitooteid vahendav Fabriah.com viis läbi küsitluse, et välja selgitada, millistel kuulsustel on inimeste arvates kõige ilusamad juuksed.

Hertsoginna Catherine on avalikkust alati üllatanud oma garderoobi valikutega ja tundub, et ka tema soengud on inimestele silma jäänud, sest just tema nimi tõusis esikohale, vahendab femalefirst.co.uk.

Teisele kohale hääletati inglise saatejuht ja modell Holly Willoughby. Kolmas ilusate juustega kuulsus on lauljanna Lana Del Rey, kellele järgnes neljandana näitlejanna Jennifer Aniston ning viiendana inglise näitlejanna ja modell Kelly Brook.

Esiviisikule järgnesid: lauljanna ja ansambli The Saturdays liige Rochelle Hume, Victoria Beckham, Kim Kardashian, Nicky Minaj ja lauljanna Tulisa.

«Tõeliselt ilusaid juukseid kohtab harva ja kui kellelgi need on, on see automaatne trend. Kui me oleks selle küsitluse teinud kümme aastat tagasi, oleks Jennifer Aniston olnud nimekirjas esimene,» kommenteeris Fabriah.com’i esindaja.

«Hertsoginna Kate on muutunud mõnes mõttes moejumalannaks. Kõik, mida tema kannab, kaob imekiirelt poelettidelt ja juuksurid terves riigis peavad tihti klientidele tegema hertosinna lokke. Nii Holly Willoughby kui ka Lana Del Rey on teist ja kolmandat kohta väärt. Willoughbyl on ajatu soengustiil, kuid Del Rey on tunduvalt seiklushimulisem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles