Vallalised naised kulutavad aluspesule rohkem raha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võiks arvata, et püsisuhtes olevad naised ostavad endale seksikat aluspesu, et teisele poolele silmarõõmu pakkuda. Tuleb välja, et vallalised kulutavad aga pesule kaks korda rohkem raha.

Briti veebisait MyVoucherCodes.co.uk viis läbi küsitluse, et teha kindlaks, kui palju naised aluspesu ostmisele raha kulutavad, vahendab Female First. Leiti, et vallalised naised on valmis kaks korda rohkem raha pesule raiskama kui püsisuhtes olevad naised. Lisaks uuriti, kui sageli naised tegelikult kannavad ilusaid pesukomplekte. Selgus, et pesukomplekte omavad pea kõik naised, kuid vallalised kannavad neid sagedamini, vähemalt korra nädalas.

Meeste puhul osutusid aga tulemused vastupidiseks. Kuigi mehed kulutavad aluspesu ostmisele naistest tunduvalt vähem raha, siis abielumeestel kulub selleks siiski kolm korda enam raha kui vallalistel meestel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles