Kuidas leida oma hingesugulast?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hingesugulased on igal pool. Või vähemalt nii me usume ja näeme seda ju kogu aeg filmidest ning seriaalidest. Kuidas aga tegelikult oma hingesugulane üles leida?

Siin on sulle mõned nõuanded, kuidas hingesugulast leida. Kuid pea meeles, väga suurt osa selles mängib usk. Kui sa ei usu, siis ei pruugi sa ka oma hingesugulast leida, kirjutab TheStir.

1. Ole aus selles osas, mida «hingesugulane» sinu jaoks tähendab. Tee reaalne nimekiri omadustest, mis su partneril võiksid olla.

2. Tuleta endale meelde, et pole tähtis, kui üksikuna sa end tunned, kusagil leidub ka sinu teine pool. Ava end armastusele – lase sõpradel, lastel, universumil end armastada – ja luba endal uskuda, et sa oled armastust väärt. Sest sa oled. Me kõik oleme.

3. Mõtle, kas su elus on asju, mis võivad sind takistada hingesugulase leidmisel. Võib-olla mõni käitumismaneer või asi, mida pead oma südames kalliks. Võib-olla on vaja su elus suurpuhastus teha. Siis võid otsida imelist suhet, avades end ja lubades armastusel end leida.

4. Vaata hoolega oma mineviku suhteid ja mõtle, mis neis halvasti on läinud. Kas sa käitusid kuidagi sobimatult? Kas olid kamandav ja ahne? Kas sa oled võimeline teist inimest oma elus aktsepteerima? Mõtle välja, mis probleemid suhetega on sul olnud ja hakka neid läbi töötama, et oma käitumist muuta.

5. Saa üle asjadest, mis sulle haiget on teinud. Kui sa pole oma eelmistest suhetest veel üle saanud, pole sa valmis ka edasi liikuma. Leia psühhoterapeut või hea sõber, kes aitaks sul vanu haavu parandada.

6. Leina neid, kes polnud Need Õiged. Anna endale aega ja ruumi, et täielikult neid kaotusi läbi elada enne, kui üritad edasi liikuda.

7. Pea meeles, et kõik, mille oled üle elanud, on sind sellesse hetke toonud – sellesse kindlasse hetke. Ole tänulik kõige eest, mida õppinud oled, sest ilma teadmisteta ei suuda sa edasi liikuda. Luba endal eelmiste armastatutega hüvasti jätta.

8. Kui puhastad oma elu vanadest emotsioonidest, vabane ka kõigist füüsilistest asjadest, mis sulle eelmisi suhteid meenutavad.

9. Usu seda, et kui kohtad oma hingesugulast, tunned ta kohe ära. Teie vahel tekib emotsionaalne ja hingeline side, seetõttu saavadki hingesugulase leidnud inimesed öelda: «Ma lihtsalt teadsin». Sina tead ka.

10. Naudi vallalise elu kuni sa leiad Selle Õige. Naudi oma elu. Ära ela «peaks» ja «tahaks» maailmas – see on sinu elu. Toida oma südant ja mõtet sõpradelt tuleva armastusega.

11. Taha leida oma hingesugulane. Enamik meist tõmbub otsingust kõrvale, sest see tundub veider. Oleme küünilised, kuid on väga võimas tunne lasta tahtmisel tõelise armastuse järgi lasta end täita.

12. Luba endal unistada oma hingesugulasest. Unista end sellesse suhtesse. See võib aidata sul aru saada, mida sa partneris otsid.

13. Ava oma käed armastusele. Peame kasvama, et saada oma parimaks versiooniks, et leida puuduv osa – meie hingesugulane. See tähendab julge olemist ja oma südame ning hinge avamist, mis viib meid pikale ja käänulisele rajale lootuse ja lõpuks ja tõelise armastuse poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles