Marilyn Jurmanile rahulikud hetked rõõmuga ei seostu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman.
Marilyn Jurman. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Näitlejanna Marilyn Jurman ütles Kroonikale antud intervjuus, et rahulikum hetk tähendab tema jaoks enamasti seda, et ta on üleväsinud või –töötanud ning tegeleb sellega, et uut energiat saada.

«Tavaliselt need rahulikud hetked – minu puhul vähemalt! – on seotud mingit sorti masenduse või depressiooniga,» selgitas ta. «See ei ole see, et kui mul on rahulikum hetk, siis lebotan diivanil. Teleka ees lebotamine seda energiat nii väga ei tooda.» Energiat kogub aktiivne naine pigem üksi Kadrioru pargis jalutamise ja pleierist muusika kuulamisega.

Marilyn tunnistas, et on emotsionaalselt üsna seinast seina inimene, mistõttu ta proovib halva tuju korral mitte kellegagi suhelda, sest teab, et pole siis väga ratsionaalne. Näitlejatel olevat aga väljend, et kalossid jäetakse garderoobi ukse taha, mis tähendab, et lavale oma tujusid kaasa ei tooda. «Ja see on mulle sisse juurdunud – et ega ma ikka väga ei võta ka,» ütles ta. «Ma saavutan selle mõtlemisega lihtsalt. Sest vähe sellest, et sul on endal halb olla – sa rikud ka kõikidel teistel inimestel tuju ära.»

Loe täispikka intervjuud Marilyn Jurmaniga värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles