Kuidas tähistavad eestlannad tüdrukute õhtut?

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Portaal femalefirst.co.uk pakkus augustikuu keskel välja mitu «viisakat» võimalust, kuidas naised võiks oma vallalisepõlvega hüvasti jätta. Teiste tegevuste seas olid välja pakutud šokolaadi valmistamine, päev spaas ja kokteilide tegemise kursus.

Mismoodi aga noored eestlannad tänapäeval oma tüdrukute õhtut tähistavad? Kolm naist jagasid oma lugusid.

Ühe tüdrukute õhtu asemel kaks

Getter (25) sai ühe üllatuse asemel kaks, päris tüdrukute õhtuks nimetab ta aga vaid ühte, sest teine leidis aset hommikul.

«Kell 7.00 oli minu ukse taga kena võõras noormees koos pakiga. Lisaks pakile ulatas ta mulle ümbriku koos juhistega. Karbis oli kohutav sinine polüesterkleit, suur võtmekimp – kuskil 500 võtit –, natuke raha ja juhised. Pidin Balti jaamast bussiga Tabasallu sõitma,» meenutab naine.

Tabasalus ootas teda ees lehvidega jalgratas, mille avamiseks tuli võtmekimbust leida sobiv võti. Peale pooletunnist pusimist otsustas Getter aga kasutada rauasaagi, mis ka talle kaasa oli pandud.

«Siis astus mu juurde mootorrattur, kes kiivrit ära ei võtnud ja andis mulle esimese juhise, kuhu minna. Kui ma rattaga teele asusin, siis tema jälitas mind terve tee. Pidin üksi erinevaid ülesandeid lahendama ja tänu sellele olin kella kümneks juba päris svipsis. Kui ülesanded said lahendatud, jõudsin lõpp-punkti, kus ootas mind tore piknik,» jutustab Getter.

Teise üllatuse sai Getter siis, kui endine ülemus teda enda juurde kutsus. Seal oli uus seltskond inimesi ja Getterile aeti selga Eesti rahvarõivad ning algas sõit Lauluväljaku suunas.

«Kahtlust tekitas imelik kohver, mis meil kaasas oli, aga tõehetk saabus üsna pea: kuna parasjagu toimus Õllesummer, siis oli kokku lepitud, et mina esinen Elmari telgis. Pidin akordionit mängima ja see oli päris piinlik. Sellele järgnes aga uus kostüüm: neoonvärvi ja kirjaga «single ’til Friday». Selles pidin raha eest tantsu vihtuma. Teenistus oli päris hea, sain vist üle 500 krooni,» meenutab Getter oma üllatusi.

Lõõgastav ja šokolaadine üllatus

Karini (25) tüdrukute õhtu oli aga tunduvalt rahulikum. Talle oli sõbranna organiseerinud väikese istumise vahuveiniga Swissotelli baaris. Seal pidi Karin kirja panema viis asja, mida ta endale, oma kihlatule, perele ja sõbrannadele lubab.

«Peale seda seoti mul silmad kinni ja oli minek. Sihtkohas selgus, et mulle oli planeeritud šokolaadimassaaž,» lausub Karin.

Ta lisab, et jäi õhtuga väga rahule, sest tahtiski üht mõnusat koosviibimist parimate sõbrannadega ja tal oli väga hea meel šokolaadise üllatuse üle.

Range «ei» kostüümidele ja linna peal lollitamisele

Sandra (25) väljendas end algusest peale väga selgelt, et mingites kostüümides tema end linna peale lolliks tegema ei lähe. Õnneks võtsid sõbrannad teda kuulda.

«Mulle öeldi, et pean kindlaks kellaajaks valmis olema ja maja ette minema. Seal ootas mind velotakso ja me sõitsime ühte baari, kust üks mu sõbranna peale tuli,» meenutab Sandra. «Sõitsime mööda vanalinna ja igal pool olid tüdrukud ees, kellega koos pidi ka shoti võtma. Lõpuks sõitsime Rotermanni kvartalisse, kus oli valmis pandud hästi palju süüa ja juua.»

Sandra üllatuseks tulid esinema kaks noormeest, üks mängis kitarri ja teine laulis. Lisaks olid kõik külalised ühte karpi pannud kirjakesi, kus oli meenutatud naljakaid ja piinlikke lugusid Sandra kohta.

«Lugesime neid, naersime ja mul oli muidugi keskmiselt piinlik ka aeg-ajalt. Teine üllatus oli aga veel: minu jaoks oli kutsutud Make Up Store’i meikar, kes mulle meigi tegi. Lõpuks läksime tantsima, et teha üks selline õhtu, kus tüdrukud tantsivad halva ööklubimuusika saatel,» räägib naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles