Tuuli Roosma Siberis: koduigatsus tähendab igatsust pere, mitte korteri järele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Jana Solom

«Saladuste» saatejuht Tuuli Roosma kolis perega Siberisse, Uljajevska külla. Elades Eestist 6000 kilomeetri kaugusel, Tuuli koduigatsust ei tunne, sest pere on koos.

Siberisse ei läinud Tuuli perega mitte reisile, vaid tööd tegema – nimelt teeb Arbo (Tuuli elukaaslane) dokfilmi vissarionlastest. «Tulime rongiga viis ööd-päeva. Ning ehkki see oli millegipärast lennureisist kallim, tahtsime pika teekonna füüsiliselt läbi tunnetada,» rääkis Tuuli Roosma teleajakirjale Nädal. «Kusjuures viiepäevane rongisõit on meie arvates täiesti arvestatav perepuhkus.»

Põnevas elupaigas meeldib lastele väga, sest ema sõnul on küla lapsi täis ja kaheaastased lähevad juba iseseisvalt lasteaeda. «Nelja-aastast loetakse iseseisvaks, ta peab üksi kodus ise söönuks saama, loomad toitma ja mitte hukka saama.» Koduigatsusest Tuuli rääkida ei saa, sest ta ei pea selleks igatsust korteri järele. «Koduigatsus tähendab igatsust oma pere järele. Meie pere on koos.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles