«Saladused»: Liisi vanemast meessõbrast sai ema elukaaslane!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused
Saladused Foto: Kanal 2

Esmaspäeval algas Kanal 2s Tuuli Roosma juhtimisel «Saladuste» uus hooaeg, milles tuuakse ekraanile tavaliste eestlaste suured saladused, uskumatud suhtedraamad, mis kõik on tõestisündinud lood.

Esimene saladus rääkis 16-aastasest Jannest, kes tüdis oma vanemate kokku-lahku elustiilist ja otsustas nende kooselu ise ära lõpetada.

Janne isa käis nädalate kaupa kodust ära uute silmarõõmude juures, kuid ema ootas teda ikka ja alati tagasi. Isa armukesega Soome kolimine viis ema lõplikult endast välja ja naine ei suutnud kodustki välja minna.

Jannel tuli koos isaga geniaalne idee ja nad otsustasid ema tutvumisportaali kirja panna ja kohtingule saata. Sellest ei tulnud aga midagi välja ning varsti olid ema ja isa jälle koos.

Jannel sai lõpuks asjast kõrini ning ta otsustas, et kolib hoopis ise välja ning nii saavad ema ja isa oma kokku-lahku mänge mängida nii palju, kuis hing ihkab.

Teises loos saime näha, et armastus ei küsi vanust. 24-aastase kunstitudengi Liisi isa on ammu surnud ja justkui isafiguuri otsides tutvus ta 50-aastates kunstikriitiku, galeriiomaniku ja kollektsionääri Margusega, kelle tutvusringkond koosnes enamjaolt vanema põlvkonna kunstnikest ja ettevõtjatest. Kunstihuvilise Liisi sõpradeks olid aga tavalised noored, kellele meeldis sportida, matkata ja klubides möllata. Ooper ja kirjandus pakkus pigem huvi Liisi emale Karinile.

Liis ei tahtnud Margust pidudele kaasa võtta ja palus emal end täbarast olukorrast välja aidata ning mehele seltsi pakkuda. Asi arenes niikaugele, et Karin ja Margus käisid väljas ka ilma Liisita. Kui see välja tuli, oli Liis otsatult haavunud ja läks Margusest lahku.

Karin muutus aga kurvameelseks ning Liis mõistis, mis teha tuleb, ja viis ema oma uue armastusega kokku. Lõpp hea, kõik hea!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles