Seksinõu saate «Jersey Shore» staarilt Jenni «JWoww» Farleylt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenni Farley
Jenni Farley Foto: Mavrixphoto / Scanpix

Kuigi mitmed seriaali «Jersey Shore» staarid on välja andnud raamatuid, on enamik neist kas sisutühjad või raskesti mõistetavad inimestele, kelle elustiil nende omast erineb. Kuid üllatuslikult on ühe tegelanna raamatud ja nõuanded isegi head.

«Jersey Shore’i» rinnakas tegelane JWoww on kirjutanud raamatu ja jagab nõuandeid mitmes naistele mõeldud portaalis. Tema viimane üllitis on teemal «mida teha, kui seks on jama» ning tema nõuandeid tasub kõrva taha panna, kirjutab TheGloss.

Mida JWoww nigela voodielu parandamiseks teha soovitab?

Näita ja räägi. Räägi partnerile, mis sulle meeldib ja loodetavasti teeb tema sama. Mõnikord on inimestel vaid natuke juhendeid vaja, et teha seda, mis sind rahuldaks. Näita talle, kus ja mis tekitab sinus imelise tunde – mitte üleoleval moel, vaid seksikalt ja nurruva häälega.

Looge mõtte ja keha vahel seos. Kuidas olla intiimses suhtes ilma intiimsuseta? Halb seks võib viidata sellele, et peate omavahelise seose looma väljaspool magamistuba – veetke paar tundi üksteist tundma õppides enne linade vahele minekut. Naljade jagamine ja ühiste huvide avastamine mõjub mõlemale erutavalt.

Tee trenni. Mitte seetõttu, et oleksid paks, vaid seetõttu, et trenn suurendab seksiisu stimuleerides närve ja aju. Lisaks, kui tunned end hästi, oled seksikam ja voodis enesekindlam.

Kasuta oma suud. Mõnikord võib seks liiga füüsilisena tunduda – käed ja jalad on igatpidi sõlmes. Vähenda maadlusmatši tunnet ja suurenda seksikust kasutades oma huuli, hambaid ja keelt, et lakkuda, imeda, näksida ja suudelda. Kuum!

Hõõru teda õigel moel. Lihtne – ma pean silmas massaaži. Hea massaaž võib imesid teha tekitades mõlemas mugava ja lõõgastunud tunde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles