Aveli Jänes tunnetab nähtamatut maailma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aveli Jänes - saatejuht.
Aveli Jänes - saatejuht. Foto: TV3

Aveli Jänes (28) hakkab juhtima TV3 uut saadet «Teekond iseendani», milles ta viib kokku abivajajad ja sensitiivsete võimetega tervendajad. Ta tunnistas teleajakirjale Nädal, et teatud määral on ka tal endal erilisi võimeid.

«Ma ei näe füüsilise silmaga, aga ma tunnetan,» selgitas ta. «Ja see tunnetus ongi see, mida nimetatakse nägemiseks. Mulle on korduvalt öeldud, et minu kolmas silm on suhteliselt avatud. Intuitsiooni kaudu näiteks tean, kes mulle helistab. Arvan, et see võime on kõikidel inimestel, kellel vähem, kellel rohkem.»

Skeptikute kriitikat Aveli Jänes ei karda, sest tavameditsiini saates ei kritiseerita ning enda kinnitusel on tal meditsiini vastu suur lugupidamine, kuid tava- ja alternatiivmeditsiin võiksid käia käsikäes. «Kõik meie füüsilised probleemid saavad alguse mingist meie mõttemaailma negatiivsest mustrist. Keha tuleb haigeks jäädes meile justkui appi, näidates, et kuskil on probleem, mis vajaks sekkumist ja lahendamist.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles