Natali Lohk: parimad suvituskohad on Lõuna-Eesti ja Saaremaa

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejanna Natali Lohk.
Näitlejanna Natali Lohk. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Rakvere Teatri näitlejanna ja seriaalist «Kelgukoerad» tuntud Natali Lohk ütleb, et sel suvel oli tal võrdselt puhkust ja tööd, kuid päikest oleks võinud rohkem olla. Näitlejanna sõnul ta lausa jumaldab päikest.

Seoses suviste projektide ja sõitudega ei jõudnud Lohk käia kodumaistel festivalidel ega kontsertidel. «Oleksin väga tahtnud minna Red Hot Chili Peppersi kontserdile. See oli üks suur soov, aga olin siis kahjuks ära,» lausub ta.

Teatriinimesena õnnestus tal käia aga Ohtu mõisas suveetendust «Mesallianss» vaatamas ja esmakordselt jõudis naine ka Hauka laadale – seda tänu sellele, et tal endal oli seal lähedal etendus.

Kui rääkida parimatest suvituskohtadest Eestis, nimetab näitlejanna Lõuna-Eestit ja Saaremaad. «Lõuna-Eestis on selline imearmas koht nagu Nõiariik, soovitan külastada, imeilus. Jääksingi sinna,» ütleb Lohk. «Üldse see maastik Lõuna-Eestis... teine lemmikkoht on Otepääl mu kursaõe kodu.»

Saaremaa olevat naise hinge pugenud juba siis, kui ta noorena seal klassiekskursioonil käis.

Näitlejanna külastas suve jooksul ka välisriike, täpsemini Saksamaad ja Gruusiat. «Gruusias käisin palju teatrites, kohtasin sealseid teatriinimesi ja –tegijaid, sain tuttavaks sealse kultuuripildiga. Berliinis oli aega rohkem endale ja linnale,» meenutab naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles