Järgmisel kevadel on trendikas olla lesbi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Triibud, veripunane, tartaanmuster ja... naised suudlemas naistega? Selgub, et 2013. aasta kevade moenädalal on trendikas olla lesbi.

Moemeediast on läbi käinud mõte, et lesbiks olemine on moodne. «Lesbi šikk» on muutumas tavapäraseks terminiks ja ühe veebilehe sõnul võib lesbi šikk inspireerida modelle üksteisega kohtingutel käima, vahendab Gurl.com.

Järgmise aasta kevadise moenädala üheks peamiseks terminiks ongi juba kujunenud lesbi šikk.

Stilist Mel Otterberg, kes töötab ka Rihannaga, selgitas: «Ma arvan, et kui näete naisi ringi jooksmas korvpalli jalanõude ja nokamütsidega, siis tundub küll, et midagi on muutunud. Ma pole ise seda looki kunagi küll lesbiliseks pidanud, aga ka näiteks Rihanna on viimase aasta jooksul kandnud rohkem säärsaapaid olukordades, kuhu eelnevalt oleks ta vaid kontsakingades läinud.»

Kuigi on positiivne, et ühiskond on hakanud rohkem geisid ja lesbisid aktsepteerima, peitub kogu selles asjas siiski probleem. «Lesbi šikk» kõlab nii nagu seksuaalsust saaks valida. Küsige ükskõik millise lesbi või gei käest ja nad ütlevad teile, et see on tõest kohutavalt kaugel.

Lesbiks sünnitakse, mitte ei hakata, sest Karl Lagerfeld ütleb, et see on trendikas.

Samuti peitub selles asjas soopõhine topeltstandard. Mehed on visuaalsed olendid, neid erutavad lesbipaarid ja kuna meediamaailma juhivad mehed, kas see on siis üllatav, et lesbiks olemine on tõusmas uueks trendiks?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles