Kuidas meest paremini suudlema õpetada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Käisid just väljas imelise kutiga – ta oli nägus, naljakas ja tähelepanelik. Kuid siis ta suudles sind ja sa pidid pettuma. Mida teha?

Paljud naised on sellises olukorras olnud. Mõnikord võib juhtuda, et ühe suudluse põhjal ei saa päris täpselt aimu, sellisel juhul tuleks partnerile anda veel teine ja võib-olla isegi kolmas võimalus, kirjutab Glamour.

Aga kui selgub, et mees ongi halb suudleja, on võimalik talle õpetada, kuidas paremaks suudlejaks saada. Seksiekspert Amy Levine annab nõu, kuidas mehele suudlemist õpetada.

Alusta ise suudlust. Õrrita teda intiimsete suudlustehnikatega, kui ta seda üldse oodata ei oska. Kui mehe suu liiga intensiivselt liikuma hakkab, on raske teda takistada.

Selle asemel näksa sensuaalselt või ime õrnalt tema huult ning suudle teda kergelt.

Seejärel hakka tüürima intensiivsema suudlemise poole, kasuta oma keelt ja õrnalt puuduta tema nägu, et oleksite üksteisest intiimses kauguses.

Kui mees satub liigselt hoogu, tõmbu võrgutavalt tagasi ja liigu tema kõrva suunas. Seejärel sosista talle kõrva, kui väga sa tahad, et tema sind suudleks.

Pea meeles: harjutamine teeb meistriks. Ära anna kohe alla, kui mehel esimese korraga ei tule suudlus nii välja nagu sulle meeldiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles