Kümme asja, mida iga naine peaks oma mehe kohta teadma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga mees, nagu ka iga naine, on erinev. Järgnev peaks aga nii mõndagi selgitama. Vahele on jäetud asjad, mida sa teadma ei pea, sest olgem ausad – midagi peaks ka saladuseks jääma.

Mees peab teadma, et vajad teda

Kui mehel ei ole võimalust oma naisele muljet avaldada, siis mõjub see talle nagu krüptoniit Supermanile, kirjutab Redbook. See kangelaseks olemise soov on olemas igas mehes. Lase tal ennast aidata, see võib teid omavahel rohkem siduda.

Mehed näitavad oma tundeid tegudega

Mehed väljendavad oma tundeid sõnades vähem kui naised. Nad pole ka mõtetelugejad. Nad tahavad teada, mis naisele meeldib, et seda siis ka teha. Mida selgemalt oma soove väljendad, seda suurema tõenäosusega sa selle ka saad. Kui ta teebki midagi sinu rõõmustamiseks, näiteks toob sulle lilli, siis näita oma heameelt välja, kui soovid, et see korduks.

Mehed siiski hoolivad moest – natuke

Enamik mehi ei mõtle oma välimusele nii palju kui naised, kuid sisimas oskavad nad hinnata mõningaid stiilialaseid juhtnööre. Kui üritad aga kogu tema välimust muuta, siis saab ta aru, et ta välimus ei meeldi sulle ja see tekitab vaid vastumeelsust. Kui tahad teda aidata, siis aita tal oma garderoobi väikeste lisadega täiendada, kuid ära hakka midagi asendama.

Mees mõistab kõige paremini selget ja lühikest sõnumit

Paljud mehed võivad jätta mulje, et nad üldse ei kuula, mis sa räägid (kindlasti on ka neid, kes tõesti ei kuula), kuid kui sa ütled lihtsa palve või jagad mingit tunnet, siis lase sel mõjuda ja ära lasku liigsetesse detailidesse. Suure tõenäosusega mõistab mees lühidalt öeldut paremini, kui ei pea hakkama suure infohulga seest põhiideed otsima.

Ta võib õppida sinu soove täitma

Keegi ei ole täiuslik, ka naised mitte. Sa võid õpetada oma meest, et ta oskaks su soove täita. Kui soovid, et ta näitaks oma tundeid välja, siis soosi sellist käitumist ja ütle talle, et selle väga meeldib see, mis ta teeb, kui ta oma tundeid välja näitab. Ära nääguta ta kallal, et ta ennast muudaks, vaid pane ise tähele, et sa märkaksid seda, kui ta teeb midagi, mis sulle meeldib. Kiitus mõjub palju efektiivsemalt.

Ka mees võib olla ebakindel

Olgu tegu kiilaneva pealae või õllekõhuga, mees võib tunda end oma välimuse pärast halvasti. Tänapäeva mees võib vabalt ka enda välimusele rohkem aega kulutada. Kuigi iluhoolitsused võivad mehe enesetunnet turgutada, ei tee paha, kui sa aeg-ajalt talle meelde tuletad, kui mehelik ja seksikas ta sinu meelest on.

Mees vajab aega, et omaette olla

Iga mees vajab veidi aega, et oma sõpradega midagi ette võtta ilma naisteta. Kui su mehe sõbrad sind mingil põhjusel ärritavad, siis kujutle, et kas taluksid neid omadusi oma sõbrannal? Ilmselt vaataksid nii mõnestki asjaolust mööda, kui tegu oleks sinu parimate sõbrannadega. Naudi ka ise aega mehest eemal ja ära võta seda isiklikult.

Mees võib teha rohkem kodutöid, kui sa arvad

Uuringud on näidanud, et naised alahindavad seda, kui palju aega mees kodutöödele panustab ning ülehindavad enda panust. Siiski teevad naised enamiku kodutöödest. Kui soovid, et ta aitaks rohkem, siis istuge maha ja rääkige probleemist. Otsustage, millised tööd peavad tehtud olema ja jagage need vastavalt selle järgi, kui palju aega või vaeva miski ülesanne nõuab.

Meestele meeldib võistelda

Võid imestada, miks su kallimale meeldib nii väga spordisündmustele kaasa elada, kuid see on tegelikult suurepärane võimalus, kuidas ta saab enda võitlushimu välja elada. Selle arvelt võib teie suhtes näiteks vähem pingeid olla.

Mehel võib olla selektiivne kuulmine

Uuringud on tõestanud, et meestel ja naistel võivad olla vestlemisel väga erinevad huvid. Naistele meeldib rääkida inimestest ja suhetest, kuid meestele rohkem asjadest. Proovi mitte ärrituda, kui mees ei ole näiteks seltskonnasündmusel märganud selliseid asju, mida sina. Tema fookus oli kuskil mujal. Jäta klatš neile, kes oskavad seda hinnata (näiteks sõbrannadele).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles