Xenia Joost: sügisel on hobusefiguur suurim moelemmik

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ivo Nikkolo

Ivo Nikkolo disainerite kinnitusel on igas naises peidus killuke metsikut Mustangit ning sel sügisel on just hobusefiguur suurim moelemmik. Moodsad naised kannavad hobusefiguuriga käsitöö prossi või kübaranõela ning kaitsevad end külmade sügistuulte eest hobustega ehitud villase rätikuga.

Hobusefiguur sümboliseerib Ivo Nikkolo disainer Xenia Joosti sõnul brändi sügiskollektsiooni põhiteemat ehk naturaalset luksust. «Sel sügisel on esikohal sisemine luksus, mida ei ole esmapilgul kohe märgata ning mida naine ise teab ja tunnetab. Inimesed õppivad aega maha võtma, enda jaoks aega leidma ja seda hindama. Naturaalsus on peidus tunnetuses, et oleme osa loodusest. Ja selle tunde võtame kaasa ka sügisel kontorisse: kontorilaua taga konditsioneeritud kabinetis istudes võib meie silmis ikka veel näha suvist maakodu ja päikeseloojangut.»

«Hobuse kujund on täis sümboleid, legende ja salapära, kuid samas on hobune osa loodusest, mida saab kirjeldada kui graatsilist taltsutatud jõudu: eks igas naises on peidus killuke metsikut Mustangit,» on Xenia Joost veendunud.

Hobuse motiivi leiab Ivo Nikkolo kollektsiooni erinevates disainides: kappav hobune on kujundatud meriinovillastel kampsunitel, kollektsioonis leidub ratsapükstest inspireeritud pükse, käsitsi valmistatud prosse, mis aitavad kandjal luual olemasolevatele riietele värske ja moodsa meeleolu. Erikollektsioonina on loodud Eesti kunstnike poolt kübaranõelad, mida saab kanda ka prossina rinnal või kinnisena sallil. Pehmed villased hobusefiguurida rätte saab mähkida ümber kaela või kanda trendikalt pähe seotuna. Aksessuaare saab omavahel kombineerida või eraldi kanda, tuues oma igapäeva kardeoroobi killukese sügismuinasjutust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles