Mine trenni: Ines Karu tantsuklubis algab uus hooaeg

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines Karu-Salo
Ines Karu-Salo Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Ines Karu kutsub uuel hooajal kõiki oma tantsuklubi InesDance erinevatesse tantsutrennidesse. «Kaunid naised, tütarlapsed ja vanaemad - ootame teid hubases tantsustuudios Tallinna kesklinnas. Meeleolukas ja naiselik tantsutrenn aitab unustada mured ning Teie keha on õnnelik, et leidsite hetke iseenda jaoks.»

InesDance kõhutantsu ja Polüneesia tantsude stuudio on esimene tantsustuudio Eestis, kus on olnud võimalik õppida eksootilisi Polüneesia tantse (Havai hula, Tahiti tants), vahendab Buduaar.

Nende kõrval ka graatsilist ja ülinaiselikku idamaist tantsu (kõhutantsu) ning hiphop-kõhutantsu. InesDance tantsustuudio tegutseb Tallinna südalinnas, J. Kunderi 24, eksklusiivse ja hubase disainiga City Pilates stuudio ruumides.

Stuudios on kaasaegse disainiga riietus- ja duširuum, puhkenurk ning mugavustega ja peeglitega tantsusaal. Uus hooaeg saab hoo sisse septembrist.

Uuri lisaks siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles