Pane koduste vahenditega oma juuksed kiiremini kasvama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Emake loodus pakub meile piisavalt võimalusi, kuidas juuksekasvu kiirendada. On taimi, mis annavad loomulikule juuksekasvule spurti juurde. Sina pead vaid teadma, kuidas midagi omavahel kokku segada, et parimaid tulemusi saada.

Arvad, et juuksekasvu kiirendamine on võimatu? Portaal ourvanity.com väidab, et see on reaalne. On taimi, mis suurendavad peas verevoolu ning selle abil kasvavad ka juuksed kiiremini.

Roheline tee

Rohelisest teest võib olla palju abi. Tänu selles sisalduvatele antioksüdantidele võid sa seda kas juua või lisada šampoonile või teistele juuksehooldusvahenditele, et peanahka kaitsta.

Viinamarjaseemneõli

Kosmeetika- ja looduspoodides leiduv õli aitab samuti juustel kiiremini kasvada. Hõõru kaks kuni kolm korda nädalas sooja õli oma peanahka enne magamaminekut.

Kartul

Juuste loomulikku kasvuprotsessi saab kiirendada ka kartulikeeduveega. Lase sel jahtuda ja loputa selles oma juukseid. Seejärel pese juukseid nii, nagu tavaliselt.

Muna juuksemask

Sega üks muna 50 grammi oliiviõliga ja kanna saadud segu oma juustesse. Mässi juuksed rätikusse ja hoia segu peas umbes tund aega. Seejärel pese pead maheda šampooniga ja kasuta ka palsamit. Korda protseduuri vähemalt kord nädalas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles