Anni Arro: ma ei kannata lolle ja igavaid inimesi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Arro
Anni Arro Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kokk ja restorani Kukeke omanik Anni Arro rääkis ajakirjale Anne & Stiil antud intervjuus, et ta ei karda üksindust, sest ta ei kannata normaalsust ja lolle, igavaid inimesi.

Anni tunnistas hea meelega, et ta saab üksi hakkama, sest ta ei ole kunagi olnud see, kes peaks kellegagi ninapidi koos olema, pidevalt käest kinni hoidma ja nunnutama. Enda sõnul on ta palju kõrvalt näinud, kuidas suhe muutub piiravaks, kuid talle meeldib vaba olla, inimestega suhelda ja reisida.

«Eks mu suhtumist on muutnud need paarisuhted, mis mul on olnud. Võib-olla pole ma olnud päris rahul sellega, mida peetakse normaalseks suhteks,» tunnistas ta. «Ma ei kannata normaalsust. Kui näen selliseid tüüpilisi paare, kellel on maja Mähel, Audi ja kaks last, siis mõtlen küll, et seda ma ei tahaks, ma olen pigem üksi.»

«Mis suhe see üldse on? Okei, aasta on võib-olla mingit meeletut kirge, aga millestki peab saama ka omavahel rääkida,» selgitas ta. «Ma ei kannata lolle ja igavaid inimesi. Sa pead olema oma partneriga võrdne, aga samas peavad mõlemad olema piisavalt järeleandlikud. Ja mees peaks olema autoriteet, tallaalused mulle ei meeldi. See ei ole kuigi seksikas.»


Loe täispikka Anni Arro persoonilugu Anne & Stiil septembrinumbrist!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles