Mida su erootilised unenäod tegelikult tähendavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Märjad unenäod ei ole vaid teismelistele poistele. Seksiunenägu võib viidata, et vajad oma ellu rohkem põnevust, kuid tõlgendusi võib olla veel mitmeid.

Erootilised unenäod võivad kurnata ja takistada sul end välja puhkamast. Samuti ei tähenda, et sa oma unenäo peategelasega päriselus voodit tahaksid jagada, kirjutab Redbook. Unenäopsühholoog Ian Wallace’i sõnul tuleks seksiunenägusi tõlgendada kui alateadvuse palvet märgata, milline valdkond sinu elus vajab rohkem põnevust.

Seks ülemusega

Kui näed unes, et magad võimuka tegelasega, siis näitab see, et oled muutumas teadlikumaks omaenda võimekusest ja oskusest valida seda, mida sa elus teha tahad.

Seks endisega

Sulle võib tunduda, et reedad oma kallimat, kui näed unes, et naudid voodirõõme endise partneriga. Suure tõenäosusega on asi hoopiski sinus endas. Endine kallim sümboliseerib enamasti teatud omadusi, mis temaga kaasnesid. Näiteks, kui ta oli valelik ja teda ei saanud usaldada, siis võib olla, et päriselus vead end alt, sest sõltud liialt teistest ja suuda mingi olukorra suhtes endale tõde tunnistada. Su alateadvus palub sellisest käitumisest lahti lasta, et mitte vanu vigu korrata.

Seks platoonilise sõbra või kolleegiga

Kui näed unes, et seksid kellegagi, kes on alati olnud vaid sõber, siis see ei tähenda tingimata, et oled oma arvamust tema suhtes muutmas. Sõber või kolleeg võib kehastada mingit oskust, mida sa väga hindad ja endalegi sooviksid.

Seks sookaaslasega

Olles heteroseksuaalne inimene, võib selline uni olla vägagi segadust tekitav. Sellist tüüpi uni võib aga näidata, et oled muutumas tolerantsemaks erinevate käitumisnormide ja arusaamade suhtes. Samasooline partner unes viitab tavaliselt sellele, et tunned end oma kehas paremini ja oled oma naiselikkuses või mehelikkuses kindel.

Seks kuulsusega

Tuntud inimene sinu seksiunenäos peegeldab mingit sinu unikaalset oskust, mida reaalses elus oled märkama hakanud. Võid ka tunda, et sinu oskusi tööl ei hinnata või et su abikaasa vaatab sinust mööda. Üks tõlgendus võib olla ka see, et tahad oma oskusi avalikult näidata ja et avalikkus sind tunnustaks.

Seks silmarõõmuga

Võid end üsna ebamugavalt tunda, kui näed unes, et oled vahekorras kellegagi, kes sulle meeldib, kuid ärkad oma abikaasa kõrval. Ära muretse, see ei tähenda, et su suhe oleks ohus. Sinu kiindumuse objekt esindab sügavalt atraktiivset omadust, mida sa endale sooviksid, kuid mis tundub kättesaamatu.

Seks võõraga

Kas õhtusöögi valmistamine ja pesupesemine on nüristav? Kas Facebooki mängud enam põnevust ei paku? Võõras unenäos viitab tavaliselt sellele, et sinus endas on mingi omadus, mis tundub kummaline või uurimata. See tähendab, et varjad mingit oma loomulikku omadust või oskust, mille suhtes oled häbelik. Kas sulle tundub, et kannad maski?

Su parter ei ole truu

Kui näed unes, et su parter petab sind, siis tähendab see tavaliselt, et sa oled kaotamas usku iseendasse – arvad, et sa ei ole enam nii seksikas ja atraktiivne kui varem. Elus tuleb ikka ette madalseise, kui sa ei tunne end oma kehas piisavalt hästi - näiteks «päevade» ajal või siis, kui tööl on väga stressirohke aeg. Õnneks ei tähenda see uni, et peaksid oma abikaasal silma peal hoidma. Hoolitsema peaksid hoopis enda eest.

Seks roboti või masinaga

See võib tunduda kummalisena, kuid androidiunenäod on naiste seas vägagi levinud. Seda eriti naistel, kel on noor perekond ja kes üritavad selle kõrvalt karjääri luua. Seks robotiga viitab sellele, et oled päriselus seotud olukorraga, mida sa kontrollida ei saa ja millega lähed vaid kaasa.

Seks tulnuka või koletisega

Kõlab veidralt? Selline unenägu võib olla tingitud sellest, et päriselus on sul võimalus end loominguliselt väljendada. Kui unes on su intiimpartner tulnukas, siis võib see tähendada, et elus on ootamas kogemus, mis on sulle väga ebatavaline ja uus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles