Mida peaksid teadma, kui käid mehega, kel on laps?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled kohanud meest, kes on kui unistus. Ta on tark, seksikas ja sa tunned end temaga väga hästi. Siis tuleb aga välja, et tal on lapsed.

Kuigi lapsega mees võib osutuda väljakutseks, ei ole paanikaks põhjust, kirjutab Galtime. Ära kuula õudusjutte endistest naistest ja klammerduvatest lastest. Võta üks päev korraga ja vaata, mis elu toob.

Tea, et tegemist on komplektiga. Lapsed kuuluvad paratamatult mehe ellu. Kuula teda, kui ta tahab lastest rääkida, lase tal end avada. Sul võib olla raske teda mõista, kui sul endal lapsi ei ole, kuid sellele vaatamata peaksid teda toetama.

Ära eelda peatset abielu. See, et su uuel kallimal on lapsed, ei tähenda, et ta sooviks kiiresti abielluda. Naine ei pea arvama, et mees otsib oma lastele uut ema. Mehe ja naise vaheline suhe eksisteerib mehe suhtest tema lastega eraldi.

Võta rahulikult. Pereterapeudid soovitavad oodata vähemalt kolm kuud enne, kui lapsevanem tutvustab lastele oma uut kallimat. Kui ei ole stabiilset ja püsivat suhet, siis ei ole mõtet lapsi segadusse ajada. Kui oled kindel, et näed oma tulevikku koos selle mehega, siis võid end ka tema lastele tutvustada.

Lastega kohtudes võta vabalt. Ole sõbralik ja ära eelda, et leiate kohe ühise keele. Oluline on, et sa austaksid mehe lapsi ja laseksid neil end omas tempos avada. Paljud naised hakkavad kohe ema mängima ja see on suur viga. Ole sõbralik, aga kannatlik ja ära sekku enne, kui su abi palutakse.

Sa pead selleks valmis olema. Kui suhe on juba tõsisemaks arenenud, siis pead endale selgeks tegema, mida kasuema roll sinu jaoks tähendab. See võib olla väga keeruline, aga ka väga ilus tee. Küsi endalt, kas oled valmis neid lapsi armastama ja neid õiglaselt kohtlema. Ära unusta ka seda, et pead jagama oma meest mitte ainult tema laste vaid mingil määral ka tema laste emaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles