MyFitness: järgneva paari aasta jooksul avame 2-4 uut spordiklubi

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nike olümpiariiete esitlus MyFitness spordiklubis 05.06.2008
Fotograaf: Rene Pringi
Nike olümpiariiete esitlus MyFitness spordiklubis 05.06.2008 Fotograaf: Rene Pringi Foto: AFP / Scanpix

Septembrist avab Eesti suurim spordiklubide kett MyFitness oma kuuenda klubi suvepealinnas Pärnus.

«Klubi avamisega soovitakse avardada Pärnu elanike sportimisvõimalusi, pakkudes kvaliteetset ning ilma siduva lepinguta fitnessteenust Pärnu südalinnas. Hetkel puudub Pärnus spordiklubi, kus saab liikmepaketi raames treenida nii jõusaalis kui ka rühmatreeningutes - seega pakub MyFitness kompaktset ja terviklikku toodet. MyFitness Pärnu on kuues MyFitnessi klubi Eestis lisaks Tallinnas, Tartus ja Narvas tegutsevatele,» seisab klubi ametlikus pressiteates.

Klubi juhatuse liige Erkki Torni edastusel on MyFitnessil kavas veelgi uusi klubisid avada.

«Soovime pakkuda inimestele rohkem sportimisvõimalusi ning pakkuda parimat hinna ja kvaliteedi suhet. MyFitnessil on plaan järgneva paari aasta jooksul avada veel 2-4 spordiklubi. Tõenäoliselt avame oma järgmise klubi Tallinnas, Viimsi või kesklinna piirkonnas. Hetkel käivad päris mitmed läbirääkimised potensiaalsete kohtade osas. Samas pole välistatud ka sisenemine teistesse linnadesse,» avaldas Torn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles