Õhtused harjumused, mis hävitavad su seksuaalelu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Imestad, et miks ei naudi te voodirõõme enam nii, nagu enne lapsi ja majalaenu? Põhjus võib peituda lihtsates asjades, mida oled harjunud enne magamaminekut tegema.

Sotsiaalmeedia teeb sind antisotsiaalseks

Kui sa lebad voodis ja surfad enne uinumist internetis, ununeb kergesti inimene, kes su kõrval pikutab, kirjutab Redbook. Nõnda jätad paratamatult mulje, sulle on olulisem miski muu ja mees võib lähenemiskatsetest loobuda.

Oled alati «valves»

Oled alati kõigile telefoni või veebi teel kättesaadav. Kui sa ei ole just valvearst, kes peabki sellist elu elama, siis saavad su sõbrannad, sugulased ja töökaaslased õhtuti hakkama ka sinu abita ja te võite rääkida järgmisel päeval. Mis silmist, see südamest – jäta sülearvuti, nutitelefon ja tahvelarvuti ööks teise tuppa laadima. Nõnda ei teki sul ka kiusatust oma tähelepanu mujale suunata. Helinad, surinad ja vilkuvad ekraanid rikuvad romantilise meeleolu.

Lapsed on liiga kaua üleval

Mõnikord on tore lapsi kaissu võtta, mürada ja suures voodis unejuttu lugeda. Kõigeks selleks on aga oma aeg. Rääkimata sellest, et lapsele mõjub hiline uinumisaeg halvasti, mõjub see ka traagiliselt lapsevanemate voodielule.

Tõsised jutuajamised rikuvad tuju

Isegi kui teemaks ei ole teie suhteprobleemid, siis õiget meeleolu rikuvad ka teised tõsised jututeemad, nagu näiteks raha või raskesti haiged vanemad. Kui tahad oma kallimaga toreda öö veeta, siis ära hakka talle eelnevalt midagi nina peale viskama. Suured mured ja probleemid jäta päeva ajal arutamiseks.

Televiisor magamistoas

Suhteeksperdid ei soovita magamistuppa televiisorit üldse tuuagi, sest voodist teleka vaatamine on kindel viis, kuidas oma seksuaalelu ära rikkuda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles