Gwen Stefani tegeleb hea meelega bändiga, et oma lastest puhata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwen Stefani Zumaga rannas.
Gwen Stefani Zumaga rannas. Foto: SCANPIX

Gwen Stefani ei karda tunnistada, et lastekasvatamine on raske töö. Sellest puhkamiseks kasutab ta hea meelega võimalust, et tegeleda oma bändi No Doubt taasühinemisega.

42-aastane laulja kasvatab kahte väikelast – 6-aastast Kingstoni ja 4-aastast Zumat. Ta selgitas ajakirjale Female First, et No Doubt ei ole enam tema elus esimesel kohal, kuid ta puhkab hea meelega pereelust, et bändikaaslastega tööd teha.

«Varem oli see väljaütlematagi selge, et bänd oli kõige olulisem; mitte ükski sõbranna ega mitte keegi teine ei võtnud seda kohta. Me isegi ei arutanud seda omavahel, see lihtsalt oligi nii,» rääkis ta.

«Nüüd oleme me aga sellises seisus, et asjad ei pea enam nii olema - me saame teha seda siis, kui me ise tahame,» tõdes Staar. «Nagu näiteks täna, kui ma ütlesin neile, et ei jaksa enam 12-tunniseid tööpäevi teha. Ma igatsesin Zuma ja Kingstoni magamamineku järele. Aga see on tegelikult tore vahendus - mu lastega on nii palju tööd.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles