Kaksteist nõuannet, kuidas lühikest suvesuhet kogeda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ära muretse, kui sa pole soovitud suveromanssi sel aastal kogenud – suvi pole veel läbi. Ja ära lase end heidutada ka sellest, kui viimased kaks augusti nädalat on sul puhkus, sest ka kodust kaugele minemata on võimalik unustamatut romantikat kogeda.

On aeg ideaalseks suvelõpu suhteks! Siin on sulle kaksteist nõuannet, mida teha ja mida vältida, et suvi kuuma suhtega lõpetada, kirjutab Huff Post.

Ole seiklushimuline. Otsi omale sobiv partner, kes oleks selline, keda sa tavaliselt ligi ei laseks. Kui reeglina eelistad kindla eluala või hobiga inimesi, vaata seekord ringi nende seas, kes tavaliselt su tähelepanu ei saa. Võib-olla see armas kelner sealt restoranist, kus sulle meeldib käia.

Tee oma magamistuba šikiks ja mugavaks. Veendu, et su voodipesu oleks puhas. Osta värskeid lilli, küünlaid, raami oma lemmikfotod. Loo selline ümbruskond, mis sind ennast erutaks.

Koge pidurdamatut seksi. Parim asi ajutise suhte juures on see, et kõik on uus ja põnev. Kõik seisneb avastamises. Lühisuhe pole mõeldud kaua kestma, seega saad vaid naudingule keskenduda. Võta seda, kui võimalust eksperimenteerida erinevate seksistiilidega.

Mine oma uue partneriga välja. Sõitke päevaks linnast eemale või jalutage muuseumites ja galeriides. Need kõik on lõbusad tegevused ja annavad sulle võimaluse kogeda seda, mida oled juba pikemat aega soovinud teha.

Ütle oma partnerile, kui väga sulle meeldib temaga aega veeta (kui see tõele vastab; kui ei, siis miks sa selle inimesega oma aega raiskad?). Kõigile meeldivad komplimendid, aga väldi seda, et ütled talle kui väga tema sulle meeldib või et oled temasse armumas – see muudaks asjad keeruliseks. Lühisuhted on toredad, sest need on lühikesed.

Räägi oma partnerile midagi, mida keegi teine ei tea. Mitte midagi sellist, mille avalikuks saamist sa kardad, vaid jaga mõnd mälestust, lugu või nalja.

Ära valeta endale. Kui sulle ei meeldi ajutised suhted, siis lühisuhe pole kindlasti sinu jaoks. Ja see on normaalne. Sa ei pea endale kinnitama, et su partner sulle meeldib, kui tegelikult soovid, et ta teatud asju enda juures muudaks.

Suhtu oma kehasse hoole ja armastusega. Kuigi suhe on lühikene, ei tähenda see, et peaksid tegema midagi, mille puhul sa end mugavalt ei tunne. Ka lühisuhtes peab meeles pidama, et ennekõike tuleb ettevaatus.

Ära unusta oma sõpru. Kohtu endiselt oma sõpradega, aga ära võta oma uut partnerit kaasa. Ta pole su uus elukaaslane, ta on lihtsalt keegi, kellega ajutiselt lõbutseda. Ära lase sel suhtel oma sõprussidemeid rikkuda.

Ära tülitse oma uue partneriga. Hoia kaklused selleks ajaks, kui sa pärissuhtes oled. Kui sa ei saa oma ajutise partneriga läbi, on teil aeg lahku minna. Negatiivsusel pole lühisuhete maailmas kohta.

Ära astu lühisuhtesse sõbraga. Kuigi sulle võib tunduda, et selles pole midagi erilist, ei taha sa oma viimaseid suvenädalaid veeta oma sõbraga tülli minnes. Sõbraga suhtesse astudes koristad teie lühisuhte jäänuseid veel sügisel ja võib-olla ka talvel. Vali oma partnerit hoolikalt ja ole austav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles