Üheöösuhte positiivsed küljed – mis need on?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enne, kui sukeldud nädalalõpu klubimaailma omale üheks õhtuks kaaslast otsima, loe, millised on üheöösuhte positiivsed küljed.

Paljudele meeldib üheöösuhe puhtalt sellepärast, et nad armastavad seksida. Kuid lisaks sellele on ajutisel seksisuhtel veel mitmeid boonuseid, kirjutab Glamour.

1. Kui seks on halb, ei pea sa enam kunagi seda inimest nägema.

2. Kui seks oli hea, ei pea sa kunagi teada saama, et see oli vaid õnnelik juhus.

3. Sa ei pea enam kunagi nägema oma üheöö partneri koledat seksinägu.

4. Sa ei pea muretsema enda seksinäo pärast. Sel õhtul on oluline vaid nauding, seega juhindu oma südamesoovidest.

5. See on ideaalne võimalus hinnata võõra kinnisvara ja sisustamisoskust. Jah, see kiidetud naabruskond on tõesti oma hinda väärt. Ei, kui oma korteri soetamine tähendab mõnd vana uberikku puumajas, kus on imelik lõhn, siis ma küll veel korterit ostma ei hakka.

6. See tunne, kui vahetate telefoninumbreid ja sul on absoluutselt ükskõik, kas see inimene sulle kunagi helistab või mitte.

7. Oma sõpradega kõigi veidrate pisiasjade jagamine pärast üheöösuhet – isegi kaaslase imelikku kinnisideed laksu andmisega.

8. Või mitte kellelegi oma kogemusest rääkimine. Hoia mõni saladus enesele!

9. Partneri mitte leidmine Facebookist, sest «Peeter Burxifänn» pole kellegi nimi.

10. See hetk vahetult enne seksi, kui sa taipad, et astud kohe selle inimesega vahekorda. Sa ei osanud seda ette näha ja sul pole aimugi, kes see mees su peal on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles