Uuring: musklimehed naisi ei eruta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
trenn suurendab lihaseid
trenn suurendab lihaseid Foto: SCANPIX

Võiks ju eeldada, et lihaselised mehed ajavad naised pööraseks, kuid reaalsus on midagi muud.

Jõusaalifännid näitavad suvel hea meelega rannas oma lihaseid, uskudes, et enamik naisi neid salaja ihaledes piilub. Tuleb välja, et väga suurte lihastega mehed jätavad aga naised külmaks, vahendab femalefirst.co.uk.

Portaali watchmywallet.co.uk koostatud küsitlusele vastanud naistest teatas 82 protsenti, et liigselt musklis mehed neid ei eruta. Vastupidi, nad mõjuvad eemaletõukavalt.

Samas tunnistas 63 protsenti naistest, et ihaldaks ilmselt oma partnerit veidi rohkem, kui mees teeks mõõdukalt trenni ja ta keha oleks paremas vormis. Vaid 13 protsenti naistest avaldas arvamust, et mees võiks olla väga kõhn ja kidur.

Tundub, et mehed suhtuvad kaalulangetusse ja oma välimusse palju vabamalt kui naised, kel kulub oma välimuse hoidmiseks ka rohkem raha. Õnneks mängib see meeste kasuks, sest suisa 72 protsenti naistest vastas küsitlusele, et sellest pole midagi, kui mees on veidi paksuke.

Hea lugeja, mida Sina arvad? Kas musklimehed on seksikad või eemaletõukavad?
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles