Mida su küünelaki värv sinu kohta ütleb?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küünelakk.
Küünelakk. Foto: SCANPIX

See, kuidas oled viimistlenud oma maniküüri, võib öelda su iseloomu kohta nii mõndagi.

Punane – oled keevaline

Punane on ülim glamuuri näitaja, see on värvidest kõige võrgutavam, kirjutab Ivillage. Paljud naised proovivad erinevat värvi lakke, kuid pöördudes tagasi klassikalise punase juurde, näitab see, et naine teab, mis on seksikas.

Sinine – oled kartmatu

Unusta rahulikud sinised toonid, sel hooajal on moes elektrisinine. Sinine küünelakk on omaette klass, see on kuum, elektriline ja pälvib palju tähelepanu. Inimene, kes selle valib, tahab olla eriline ja unikaalne.

Burgundia punane – oled elukogenud

Tume ja salapärane nagu vein, mille järgi see värvus on oma nime saanud – see on elegantne segu punasest ja trendikast lillast. Selle värvi valib keegi, kes on elukogenud, tark ja peene maitsega.

Rohke sädelus – oled elurõõmus

Sätendavaid ja kirevaid küünelakke tuleb üha juurde. Võid sädelusega katta kõik küüned või lakkida kummalgi käel vaid ühe küüne, et alusvärvile kontrasti luua.

Kahetooniline kroom – oled visionäär

Futuristlik duaalne look ei aita sul oma nutitelefoni osavamalt kasutada, kuid see näitab, et oled inimene, kes armastab tehnoloogiat. Selliste metalsete küünelakkide tootmine on inspireeritud autovärvi tehnoloogiast. Su maniküür viitab, et naudid ka hea meelega rooli taga olemist.

Metalne hall – oled ebatavaline

Pudelikeses tundub see värv väga tume, peaaegu must. Küünel jätab see aga kindla mulje ja sel on sarnane tähendusvarjund mustaga, mis on tugev ja stabiilne värv. Enda väljendamisel on sel kõige tugevam mõju, viidates elukogemusele ja kõrgmoele.

Kuld – oled intrigeeriv

Kuldsed küüned sümboliseerivad huvitavat vastuolu. Küünelakitööstuses on metalsed värvid aeg-ajalt esile tõusnud ja jälle müügilt kadunud. Viimase kuue aasta jooksul on aga vähemalt üks metalne toon olnud pidevalt number üks. Kui inimene avastab selle sära, siis satub ta sellest sõltuvusse.

Neutraalne – oled usaldusväärne

Neutraalsed toonid ei üllata, need on muutumatud. Sel hooajal on popid nahavärvi ja hallika varjundiga beežid lakid, mis sobivad erinevate nahatoonidega. Keegi, kes valib selle tooni, tahab kindlust ja talle meeldib hea kindel toon, mis püsib.

Roheline – oled dünaamiline

Rohelist värvi saab kasutada mitmel erineval moel ja see sobib paljude teiste värvidega. See ei paista küll nii tugevasti silma kui mõni teine ere värv, kuid see on tugev ja võimukas.

Oranž – oled muretu

Oranž ei ole vaid sügise värv. See on kergesti silmatorkav, mänguline ja väga eksootiline.

Matt heleroosa – oled naiselik

See tagasihoidlik toon viitab, et oled küps naine.

Kollane – oled optimist

Kollast seostatakse palju päikese ja soojusega. See on nii silmatorkav värv, et seda ei saa ignoreerida. Kui kasutad seda, siis näitad, et oled ekstravert ja väga õnnelik.

Lilla – oled loominguline

Lillat ja selle variatsioone peetakse kõige loomingulisemateks. See on keerukas värv, sest on segu punasest ja sinisest. Kui need värvid, mis tähistavad vastavalt dünaamikat ja rahu, kokku panna, siis on tulemuseks unikaalne pinge. Tavaliselt köidab lilla just loomingulisi inimesi, sest neile meeldib selle unikaalne energia – midagi lihtsat nad ei soovi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles