Kiireid nippe, mille abil meigiapse parandada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Siit leiad nõuandeid, kuidas meigiapsakaid parandada ja kuidas neid ka vältida.

Klimpis ripsmetušš

Kannad hommikul kiiruga tuši ripsmetele ja tööl märkad, et ripsmed on omavahel kokku kleepunud.

Parandus: kui tušši sai ripsmetele liiga palju, siis pühi harjalt rätiku või taskurätikuga liigne tušš ja tõmba ripsmed juurtest alates uuesti läbi, harja samal ajal keerutades, kirjutab womansday.com.

Enneta: kui harjal on liiga palju ripsmetušši, siis võivad ripsmed kergesti omavahel kokku kleepuda. Selle vältimiseks keera harjast seda tuubist välja tõmmates päripäeva ning tupsuta liigne tušš harja otsast ära.

Jumestuskreemist laiguline nägu

Hommikul lahkud kodust ja tundub, et jume on täiuslik. Päevavalguses märkad oma peegelpilti, mis on täiuslikkusest väga kaugel.

Parandus: lase käeseljale törts kerge tekstuuriga näokreemi. Tupsuta sealt näpuotsaga kreemi jumestuskreemist tekkinud laikudele ja hajuta ebatasasused õrnalt hõõrudes.

Enneta: kanna näole enne jumestuskreemi peale määrimist aluskreemi, mis moodustab nähtamatu kaitse ja ei lase jumestuskreemil rante tekitada. Nõnda võid jumestuskreemi üldse vahele jätta ja vastavatele kohtadele kanda vaid peitepulka.

Puuderdasid nägu, kuid see hakkab ikkagi läikima

Otsaesine kiusab sind. Ühel hetkel on see ilus ja matt, varsti aga jälle õline.

Parandus: läbikumava lahtise puudri puhul ei maksa karta, et seda saab liiga palju. Kanna seda näole suure puudripintsliga nii palju kui vaja, et see imaks endasse kogu nahal tekkiva rasu, kuid nii, et see ei mõjutaks kogumeiki.

Enneta: pane tähele, et su näokreem oleks õlivaba ja ka aluskreem võiks olla matt.

Murenenud küünelakk

Oled äsja küüsi lakkinud, kuid juba lööd näpu ära ja värv saab kahjustada.

Parandus: värvi ettevaatlikult üle vaid laik, kust lakk maha tuli. Ära ürita kogu küünt üle värvida, sest lakikiht läheb liiga paksuks. Kui oled laigu ära katnud, siis kanna peale kiht pealislakki, mis kinnitab ja ühtlustab lakki.

Enneta: kanna koristades alati kindaid, trüki sõrmeotste mitte küüntega ja lõika küünte otsad kergelt ümaraks. Kandiliste otstega küüned murenevad kiiremini.

Lainer läheb laiali

Sul on hea tuju, kuid meigi järgi võiks arvata, et nutad.

Parandus: kuivata ja puhasta vatitiku abil plekid ära nii hästi kui saad või mine sellega kaasa ja vii vatitiku abil lainerit ka silma alla, et saavutada suitsusilma välimus.

Enneta: ära kasuta silmaümbruses väga niisutavat kreemi. Pehmendavad koostisosad võivad põhjustada laineri laialivalgumist. Eelista geelipõhiseid lainereid, mis on mahedamad ja püsivad paremini peal. Laugudele võid enne kanda peitepulka, millele lainer jääb paremini püsima.

Huulevärv läheb laiali

Unustasid ja hõõrusid suud käega või andsid oma mehele musimopsu ja huulevärv läks laiali.

Parandus: kasta vatitiku ots meigieemaldisse, pigista liigne vahend sellest välja ja pühi määrdunud osa ära. Teise otsaga kuivata nahalt meigieemaldi. Lõpetuseks kata vajadusel ala peitepulgaga, et katta viimsed värvijäänused.

Enneta: kasuta läbipaistvat lainerit (või sellist, mis on su huulevärviga ühte tooni) huulte kontuuride piiritlemiseks, see takistab värvil üle ääre minemast. Eelista matti huulepulka kreemja huulevärvi asemel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles