Seitse esimest suudlust, mida naised kardavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tihtipeale kardetakse kohtingule minnes seda, et kaaslasega ei pruugi leida ühist jututeemat. Aga veelgi tihemini peljatakse esimest suudlust.

Kõik suudlevad erinevalt ja samuti erinevad ka inimeste eelistused, kuid naiste jaoks on teatud tüüpi esimesi suudlusi, mida nad kogeda ei taha, vahendab TheFrisky.

1. Fantoomsuudlus. Fantoomsuudlus on selline, kus partnerite huuled üksteise vastu ei lähe, vaid jäävad paari millimeetri kaugusele. Selles on veider kontrolliv, ent samas õrritav element. Ilmselt on see mingil viisil romantiline, aga kui sa just pole partnerisse hullumeelselt armunud ja tema hingeõhk tekitab sinus ülevoolava tunde, on see lihtsalt veider.

2. Kuiv suudlus. Samahästi võid partnerile põsemusi teha. Pehme musi on armas. Kuid kuiv suudlus pinges ja kangete huultega on äärmiselt ebaseksikas.

3. Ilafestival. Kui suudlusest jääb naise nägu märjaks, on midagi väga valesti läinud. Võib-olla tahad liiga tugevalt tõestada, et sul on imeline keel, aga pole nutikas seda teha, kui sa pole suuteline seda ilma suure ilata tegema. Ära laku partneri nägu ega jäta seda ilaseks nagu koer.

4. Kogemata tehtud suudlus. Kujuta ette, et noormees tahab sulle põsemusi teha ja sina hakkad talle oma põske just ette keerama, kuid keerate mõlemad ühele poole ja teie huuled kohtuvad. Te suudlete, aga ei taha seda tegelikult teha. Meestele: kui naine juhtumisi oma pead teie peast eemale tõmbab, siis see tähendab, et ta ei taha teid suudelda. Kui ta pea arusaadavalt küljele lükkab, ootab ta põsemusi. Aga kui naine liigub teile lähemale ja teil on pidev silmside, on suudlus teretulnud. Peaasi, et sa enne ei küsi, kas tohid naist suudelda. Naised vihkavad seda.

5. Nägude kokkupõrge. See suudlus kuulub kogemata tehtud suudluste perekonda, ainult, et see on tahtlikult tehtud. Kumbki partner teeb mingi liigutuse valesti ja teie silmad või hambad põrkavad kokku. Selline suudlus pole kunagi nauditav. See võib isegi haiget teha.

6. Liigselt agressiivne suudlus. See on esimese suudluse kohta liiga palju. Selle suudlusega võib kaasneda hammustamine, agressiivselt oma keele teise suhu toppimine ja näo söömine. Suudluse üle tasuks entusiasmi tunda, aga seda tüüpi suudlus on liiga entusiastlik. See jätab mulje, justkui sa oleks pikemat aega vangis istunud ning välja saades sai sinu missiooniks ükskõik millise naissoost isiku suudlemine. Hirmuäratav.

7. Halva maitsega suudlus. See on küll eelistustega seotud, aga suudlusele võivad halva maitse tekitada näiteks sigaretid, sibul, küüslauk, tuunikala ja haisvad juustud. Või on põhjuseks mõni terviseprobleem. Sel juhul peaksid oma arsti poole pöörduma. Kuid mis eelpool mainitud toiduainetesse puutub – ürita neid vältida, kui plaanid kedagi suudlema minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles