Kirsine kohv

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsine kohv
Kirsine kohv Foto: Paulig Coffee AS

Karastav kohvijook ja magustoit ühes. Suurepärane idee, mida külalistele pakkuda!

Ühe joogi jaoks on vaja:

  • 100 ml klassikalist filterkohvi
  • 40 ml kirsimahla
  • 2 tl suhkrut
  • 1 sl vanillijäätist
  • 1 sl vahukoort
  • purustatud jääd
  • 2 kirssi
  • riivitud tumedat šokolaadi

Valmista filterkohv. Vala kuum kohv metallkannu, lisa suhkur ning sega. Jahuta kohv jäävannis. Täida pool klaasist purustatud jääga, vala seejärel klaasi kirsimahl ning kohv. Vahusta vahukoor kergelt vahtu. Tõsta joogi peale jäätis ning vahukoor, kaunista kirssidega ning riivi peale šokolaadi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles